Helga vagy Olga név szebb?
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 22:08
5/13 anonim válasza:
"Olga, Helga, egy francia meg egy belga....." /Tankcsapda/
Bocsáss meg, de ez jutott eszembe hirtelen :-))
Szerintem a Helga ezerszer szebb! Az Olgáról egy debella orosz nő jut az eszembe....Helgát hármat is ismerek, két kislányt és egy felnőtt nőt, mindhárman kedvesek, csodaszépek, kellemes jelenségek. Lehet, emiatt, de nekem a Helga ezerszer jobban tetszik.
6/13 anonim válasza:
Igazából nekem egyik sem tetszik, de hogy a kérdésedre is válaszoljak: inkább a Helga :)
7/13 anonim válasza:
Helga!! A Olga annyira oroszos hogy nagyon... mint a Tatjána, meg a Natasa ...nekem nagyon oroszos azt gondolnám, hogy van vmi orosz rokoni vonulat és amiatt adták ezt a nevet.
8/13 A kérdező kommentje:
Fura de erről a két névről ugyanaz jut eszembe:
Helga: nyugatias, kedvesebb, természetesebb ember
Olga: oroszos, kemény, határozottabb ember
2012. okt. 20. 22:28
10/13 anonim válasza:
Helga lágyabb, aranyosabb. Az Olga túl nyers és durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!