Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császárnál meztelenre kell...

Császárnál meztelenre kell vetkőzni?

Figyelt kérdés
Gondolom a műtétnél letakarnak, de előtte? Ha igen, ki lát olyankor? (Soha nem volt még műtétem, ezèrt nem tudom, hogy működik.)
2021. jan. 31. 20:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a hányást, bent feküdtem hetek óta a kórházban, előző este 20.00tól volt kajatilalom, illetve éjféltől ivási is. Hajnalban kaptam beöntést is. Mégis hánytam.

Talán egy héttel előre le kellett volna állnom a táplálkozással? :D

2021. jan. 31. 21:18
 12/31 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem egyértelmű.

Én akkor voltam kicsit elképedve mikor inhuvely gyulladásom volt és műtöttek akkor mondták hogy vetkőzzek és takarózzak be a pléddel tolnak le. Anyaszült meztelenre kellett volna vetkőzni de mondtam hogy a bugyit egy 10 perces kezmutet miatt tuti nem veszem le...

2021. jan. 31. 21:36
 13/31 anonim ***** válasza:
82%
Külföldön császároztak. Nem voltam meztelen, volt rajtam hálóing ( a nyakamig felhajtva) és még bugyi is. Azt közben csak lejjebb húzták és varrás után meg vissza. Itt utána 2 órával már menni kell zuhanyozni és tisztán melékszem,hogy ezeket le kellett vegyem. Meg amúgy a műtőasztalon is láttam magamon,míg elém nem tették a paravánt.
2021. jan. 31. 21:38
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam volt hálóing, de sokat nem takart, csak a vállamat, mert az ekg tappancsok miatt széthúzták felül, alul meg természetesen felgyűrték a mellemhez. Annyi haszna volt, hogy amíg átsétáltam az előkészítőből a műtőbe, addig takart.
2021. jan. 31. 22:13
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
5 hete volt császárom. Kórházi hálóing rajtam volt, amit felhúztak rám mellig és az egyik kezemre rá csavarták hogy az a kezem ne mozogjon. Én is rosszul voltam közben, elsőnek elájultam utána mikor magamhoz tértem öklendeztem majdnem végig. Azt mondták hogy lement hirtelen a vérnyomásom. Mivel programcsászár volt előtte nap nem ettem már este 7től. Ez volt a második császárom.
2021. jan. 31. 23:07
 16/31 anonim ***** válasza:
62%
A saját hálóingem (ugyanaz) volt rajtam csm közben és természetes szülés közben is. 😊
2021. febr. 1. 01:04
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan kórház, ahol nem mindenki előtt kell levetkőzni, hanem csak az előtt aki előkészít. Ismerősömnél így volt .
2021. febr. 1. 07:09
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
En is oklendeztem a császárnál,de hányni nem tudtam vegul. Ez a vérnyomás miatt van?
2021. febr. 1. 08:01
 19/31 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó, nekem azt mondták a belek bolygatása miatt van, ugye kipakolják őket, de mikor visszarakták szólt az orvos hogy lehet hányingerem.

Nekem ez kikötözve olyan félelmetes volt, hogy nyugtatót adtak műtét közbe.

2021. febr. 1. 08:44
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hányingerem, nekem azt mondták, az érzéstelenítő mellékhatása, ahogy a vérnyomásingadozás is.

Én az egyik gyereknél nemcsak a műtét alatt voltam meztelen, hanem előkészítés címén egy órát ültem pucéran az infúzióval a karomban egy raktárban, ahova néha benyitottak, mert épp totál teltház volt. Ma már inkább vicces emlék. Szerintem csak egy darab húsként néznek az emberre, akit így vagy úgy kell stoppolni..., szóval semmi szexuális nincs benne, és mire odáig jutsz, ez a része már neked is mindegy.

2021. febr. 1. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!