Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császárnál meztelenre kell...

Császárnál meztelenre kell vetkőzni?

Figyelt kérdés
Gondolom a műtétnél letakarnak, de előtte? Ha igen, ki lát olyankor? (Soha nem volt még műtétem, ezèrt nem tudom, hogy működik.)
2021. jan. 31. 20:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
93%

Igen

Es mindenki akinek ott dolga van

Orvos szuleszno parod (ha emgedik) anesztes asszisztensek ...

Nyugi senkit nem az erdekel h pucer vagy hanem h mutet lesz. Nem a not nezik benned ha em a pacians. Es amugy napi minimum 10 pucer nor latnak 😂 nem szolva arrol h a doki hanyba nyulkal bele napi szinten 😁

2021. jan. 31. 21:00
 2/31 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy le. De hidd el, abban a percben nem az érdekelt.. Énfelőlem az egész kórház láthatott volna... Csak a babámat szerettem volna már biztonságban tudni (sürgősségi császárom volt).
2021. jan. 31. 21:03
 3/31 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Orvos, műtössegéd, férjem, anesztes, szülésznők voltak bent.
 4/31 anonim ***** válasza:
83%
nyugi, lesz annál nagyobb bajod is
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
De ha nem kérdezed le se esik nekem hogy úgy voltam, annyira nem foglakozol vele, így 3 év után jöttem rá hogy igen úgy volt.
2021. jan. 31. 21:04
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Én hánytam is, miután beadták az érzéstelenítőt, de azt mondták hogy ez gyakori miatta meg adtak oxigént, törölgették a számat stb, azzal voltak elfoglalva nem a testem lesésével 😅
2021. jan. 31. 21:08
 7/31 anonim ***** válasza:
19%
Na, az ilyenek miatt szoktak evés/ivás tilalmat elrendelni előzőleg.
2021. jan. 31. 21:09
 8/31 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem minden műtétnél pucéran van az ember.
2021. jan. 31. 21:10
 9/31 anonim ***** válasza:
93%
Rajtam volt a kórházi hálóing csak ki kellett gombolni, szóval lényegében nem voltam meztelen de mégis...igazából akkor nem érdekelt, mert első császár sürgősségi volt, a második pedig természetes szülésnek indult nulla érzéstelenítővel és csak arra tudtam gondolni amikor beadták az epidurált, hogy végre az volt az utolsó borzasztó fájdalom amit érzek. Őket meg úgysem érdekli, hogy milyen vagy meztelenül.
2021. jan. 31. 21:11
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a kiképzés idején voltam gyakorlatosként szülésnél, 3 társammal, meg vagy 10 orvostan hallgatóval.
2021. jan. 31. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!