Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi történt apukával? Most...

Mi történt apukával? Most támadtak fel az apai ösztönei?

Figyelt kérdés

Két hete váltunk el, én költöztem el a 10 és 3 éves gyerekekkel. Azóta nem is látta őket. Ma jött, hozta a gyerektartást. Hozott egy szatyor édességet is nekik. A nagyobbik gyereket elvitte, rá is beszélte, hogy aludjon ott nála és csak holnap este hozza haza. 10 év alatt soha nem foglalkozott vele/velük. Tény sokat dolgozott de csak az utóbbi másfél évben volt olyan sok munkája. Soha nem is beszélgetett velük napi 10 percnél többet. Alig várta hogy eljöjjünk.

Akkor ezt most mire véljem? Kell a látszat az ismerősök előtt? Vagy tényleg hiányzik neki a két gyerek?

2021. jan. 30. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne ket het tavlatabol tegyel fel ilyen kerdest, hanem egy ev mulva. Ennek most igy még semmi ertelme.
2021. jan. 30. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy mi miatt, lenyeg h keresse oket.
2021. jan. 30. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Hát az komoly foglalkozás a gyerekkel, hogy visz egy szatyor édességet meg nála alszik....
2021. jan. 30. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!