Nem fura ha valaki mar 8 eve parkapcsolatban van eljegyeztek es nincs még gyerek? 28 eves a lany:) Sztetek mikor erdemes gyereket vallalni?
Hát ha kívülálló vagy, akkor abszolút semmi közöd hozzá. Lehet, hogy évek óta próbálkoznak, csak nem kötik az orrodra.
Ha a te kapcsolatodról van szó, akkor lesz az ideje, amikor nem idegenek véleményét kéred ki erről, hanem te magad hozod meg a döntést, s úgy érzed, addig nem lesz teljes az életed, amíg meg nem születik a közös gyermeketek.
+1 saját tapasztalat. 3x voltam menyasszony. Két eljegyzés évekig tartott (minimum 3-4 évekről van szó mindkét esetben). Utólag visszagondolva nem akartam, vagy nem mertem jobban elköteleződni azokban a kapcsolatokban. A harmadik jegyességem 8 hónapig tartott, azóta már a férjem, van egy 4 éves gyermekünk és hamarosan érkezik a kicsi is.
Szóval érdemes lenne inkább mélyen elgondolkodni azon, miért nem természetes az, hogy szintet lépjetek a kapcsolatban ennyi év után, ha már 28 évesekről van szó.
Nem fura, lehet nem akarnak gyereket. Mi se akarunk, és jól elvagyunk.
Nem mindenkinek a gyerekvállalással teljesedik ki az élete.
Amúgy meg akkor érdemes, ha megvan hozzá az anyagi háttér. Nem csokra fialni és kéregetni, mert pelenkára sincs pénz.
Legyenek meg az alapok, és utána..
A szeretetből nem lakik jól a gyerek. Ha látványosan csóróbb a társainál, nem kapja meg ugyanazokat a dolgokat, akkor kiközösítik. Könnyen lelki sérült lesz a sok zaklatástól majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!