Van olyan, hogy túlérzékeny/allergiás (nem tudom hogy fogalmazzam? legyek a spermára?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtünk el védekezés nélkül szexelni. Viszont miután belém élvezett, mindig fáj, ég, viszket, meg ilyenek. Semmilyen fertőzésem nincs, és ez pár óra alatt el is múlik ez az érzés. Elötte, mivel gumival csináltuk, sosem volt ilyen.#Védekezésnélkül
2021. jan. 23. 22:29
1/10 anonim válasza:
Igen van ilyen. Vizsgálat igazolhatja.
2/10 Miss Endzsi válasza:
Nekem a szám belseje, nyelve, szembe kerülve szokott égetni, a szemem pedig teljesen vörös lesz, és fáj. Nem tudom ez érzékenység-e, vagy ez mindenkinél így van.
3/10 anonim válasza:
Igen, van egy barátnőm, ő mesélte hogy allergiás a férje spermajara, de igyis bevallalta a babát, bár nagyon szenvedős volt neki.
4/10 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Én is allergiás vagyok rá. Ha gyereket szeretnétek, akkor sajnos ki kell bírni, míg össze nem jön a gyerek. Számoljátok ki, hogy mikor van peteérésed, és akkor, meg esetleg előtte, utána napokon csináljátok csak gumi nélkül, minimalizáljátok az ilyen alkalmakat, és amúgy meg maradjatok a guminál.
5/10 anonim válasza:
Nálam is égő érzést okoz, azt hittem csak nálam lehet ilyen. Nem tudom mi lehet a megoldás.
6/10 anonim válasza:
Nekem is ez volt, és fogalmam sincs miért, de elmúlt pár hét után. Hozzászokott a szervezetem, vagy tudja fene..
7/10 anonim válasza:
Nalam ia volt ilyen, sot, meg olyan. Isyhogy a huvelybemenet tokre megduzzadt, piros lett, egett, csipett, ha utana pisiltem. Erdekes, mert utana elmult, itt-ott elojott, de fogalmam sincs mi okozta ezeket az ellergias reakciokat. 2 honapos a fiam :)
8/10 anonim válasza:
🖐️ Szintén, nekem még a bőrőm is ha érintkezik vele feldagad kipirosodik viszket. Ettől függetlenül 3 gyermekünk van.
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok, hogy nem vagyok ezzel egyedül, és nem csak beképzeltem :D
Mininalizáljuk majd a gumi nélkülit amennyire lehet, de van olyan itt aki hozzászokott, remélem én is ilyen leszek :)
2021. jan. 24. 08:05
10/10 anonim válasza:
Esetleg ha eddig még nem tettétek kipróbálhatnátok milyen az ha kiveszi mikor elmegy hátha úgy kevésbé lesznek ilyen tünetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!