Hamar vállaltam gyereket vagy mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nincs türelmem egyszerűen a gyerekemhez. 4 éves de úgy érzem, hogy egyre nehezebben bírom. Folyton rá kell szólni mindenért, állandóan beszél és már nagyon idegesít. Csak csendet akarok és azt csinálni amit akarok meg amikor akarok, nem csak vele kinlódni. Nem bulizni hanem csak csendben tvzni napközben vagy ilyesmi. Ha havonta 1x hétvégén a mamájánál van, azt akarom sose érjen véget az a hétvége.. Szeretem, de nem tudom, hogy mikor lesz vége ennek az időszaknak, hogy idegesít, hogy állandóan beszél meg nem tud békén hagyni 5 percig. Korai volt még a gyerekvállalás vagy mi a baj velem? Az a baj látom, hogy a férjem is így van ezzel..pedig ő már 35 éves, én 28. Még jó, hogy nem lett testvére mert 1-2 éve még gondolkoztunk rajta, akkor sokkal könnyebb volt úgy érzem. Ezaz állandó szövegelése a fő bajom szerintem mert én egy csendes ember vagyok. Légyszi ne írjátok, hogy minek lett akkor mert előre nem tudtam, hogy ilyen lesz majd meg már úgyis mindegy.2021. jan. 21. 16:27
11/11 anonim válasza:
#10-es a gyereked nem tehet arról, h.ilyen helyzetben vagy. Valahogy kelk megoldást találnod arra, h.hogyan töltekezz.
3, 3,5 óra szabad mozgástérbe szerintem sok minden belefér. Egy könyv, sorozat, film, zene, torna, zuhany, fürdés. Baromi nehéz, de a gyereked miatt ne add fel! Engem is ez szokott kihúzni a depiből, hogy ő érte kell csinálni. Felnőtt korában jó szájízzel emlékezzen a gyerekkorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!