Depresszió lenne vagy ettől sokkal több ?
1 hete született a kislányom császármetszéssel.
A kórházba tök boldog voltam, sírtam az örömtől. Ahogy haza értünk másnap ránéztem és nem éreztem semmit, csak haragszok rá hogy miatta daraboltak fel mert nem tudott simán megszületni :(
Remegek szorongok nem alszok nem eszek, már öngyilkos gondolataim vannak annyira utálom magamon ezt a heget.
Férjem nem ért meg szerinte ez csak hisztis. Tejem elapadt, este titokba már Frontint ettem de így sem aludtam.
De így én létezni nem tudok.
Hát eleve lehetett nálad probléma ha alapból van otthon frontin. Nekem soha nem volt itthon semmi hasonlóm, pedig nekem is nehéz volt belerázódni az anya szerepbe. De sose jutott eszembe hogy nyugtató hatású készítményt vegyek be.
Pedig az első 3 hónap egy rémálom volt.
Basszus ha nem nyomtatnak mindenhol a természetes szulesrol a patoszos hazugságokat, akkor inkább orulhetnel.
Mert ám a legtöbben diszkréten megtartják maguknak hogy nem ugyanaz odalent. aztan mikor bekerülsz a klubba akkor néhányan bevallják miért nem olyan lelkesek szexuálisan, meg hogy minden tusszentesnel bepisilnek.
Hát én őszintén haragudtam egy kicsit a gyerekre hogy olyan lettem ott lent.
Az tényleg jobb lett volna ha szanaszét reped a hüvelyed, nem?
Amúgy meg pszichiáter, mert nekem nem tűnik normálisnak a gondolkodásod, én is szarul voltam szülés után, bár a császár nem zavart.
Unokanővéremet természetes szülés után tolták a műtőbe mert annyira szét repedt szakadt kívűl belűl.
Ismerősőm ragaszkodott 40.évesen első gyerekesként a természetes szüléshez. Ma örül ha nem pisil be minden tüsszentésnél, hólyag sérvve és sülyedése lett.
Háromszoros császárnő vagyok.
Hogy bánt(ott) valaha is hogy nem tudtam egyet sem természetesen úton megszülni? Igen egy röpke pillanatig. De ha nincs a császár ma egyikünk sem élne és ez a lényeg.💪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!