Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ha folyton az jár az...

Normális ha folyton az jár az eszemben, hogy már szeretnék gyereket?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, hamarosan esküvőnk lesz, aztán házvásárlás, gyerek stb. Mindent a maga idejében. Mostanában azonban nincs olyan nap, amikor ne gondolnék rá, hogy milyen jó lenne ha már a pocakomban lenne, ha már várnánk a saját kisbabánkat. A körülmények még nem adottak, ezért szeretnénk várni vele legalább addig, míg saját házunk lesz. Normális, hogy ennyire állandóan ezen pörgök, velem egykorú lányok, ti is így vagytok ezzel?

Próbáljam esetleg szűrni ezeket a gondolatokat, vagy normális "ebben a korban", egy biztos, boldog kapcsolatban? :)

2021. jan. 17. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális, vannak nők, akik már kislányként, majd tiniként is a saját babájukról álmodoznak. Amíg emellett képes vagy felismerni, mikor adottak hozzá a körülmények (kapcsolat, anyagiak, egészség stb), addig szerintem nincs ezzel baj.
2021. jan. 17. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 22vagyok, de már évek óta erre vágyom, nagyon nehéz a várakozas, igyekszem magam lekötni, ugyanazon okokból amiket említettél.
2021. jan. 18. 06:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is sokat gondoltam rá, meg beszéltük is a párommal😁 most várjuk az első kisbabánkat, szerintem várj addig amíg jónak lássátok, de sokan vannak akik albiba szülnek és közben építkeznek, renoválnak stb kisbabával is lehet költözni
2021. jan. 18. 06:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül :)
2021. jan. 18. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem
2021. jan. 29. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem normális szerintem. Ezzel akarod a pasid megfogni. Gratulálok!
2021. jan. 29. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!