Január 1. én szültem volna. Mostanában sokszor eszembe jut, ahogy közeledik az idő. Ez normális?
Normális! Addig így is lesz, amíg nem leszel újra várandós, mert akkor már az új jövevèny időpontja lesz A NAP. Persze eszedbe fog talán jutni az első kiírt időpont is, de más lesz.
Én 6 hetesen vetéltem el tavaly ősszel, májusban szültem volna. Májusban azonban már ismét babát vártam, vele augusztusra írtak ki, de májusban persze azért eszembe jutott és mondtam is férjemnek, hogy most már mindenórás lennék. De én úgy fogtam fel, hogy akkor viszont nem lenne a pocakomban az a csodás kislány, akivel akkor voltam 6 hónapos kismama.
Szóval majd enyhül az érzés, ha újra babát vársz.
Nekem is mondott a doki szülés dátumot 5 hetesen :)
Szimplán kiszámolta.
Én is így vagyok, teljesen megértelek. A miénk január közepén született volna, de sajnos méhen kívüli lett. Igyekszem elterelni a gondolataimat, de mostanában nagyon sokszor előjön, ezek szerint mégsem sikerült feldolgoznom.
Nagyon drukkolok, hogy a következővel minden rendben legyen és hamar összejöjjön nektek!
Nekem márciusban lenne 20 éves a fiam, aki halva született. Nemcsak sokszor és évfordulókor jut eszembe hanem minden nap.
3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!