Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden nap ez jut eszembe....

Minden nap ez jut eszembe. Normális vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés

Én írtam ki valamelyik nap egy kérdést, Dévény és TSMT tornával kapcsolatban. A helyzet a következő:

8 hónapos a kisfiam, Dévény és TSMT tornára járok vele. Dévényre hypotónia miatt, TSMT-re idegrendzeri éretlenség miatt. Minden nap eszembe jut,egy kicsit már kezd szerintem szerintem betegessé is válni, hogy ez miatt az idegrendzeri éretlenség miatt biztos hyperakív vagy autista vagy figyelemzavaros,stb. bajai lesznek.

Nem vagyok normális igaz? A férjemnek már nem is merem mondani,mert biztos tiszta hülyének nézne.

2013. ápr. 9. 16:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és hogy biztos valami fogyatékossága lesz neki. Egyébként nyitott,jókedvű kisbaba, ( egy kicsit sírós,nyafogós), annyi,hogy mozgásban le van maradva,még csk forog.
2013. ápr. 9. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy aggódsz a kisfiadért, és napi szinten nyomaszt. A tornán mit mondanak? Ott sem nyugtatnak meg?
2013. ápr. 9. 16:25
 3/4 A kérdező kommentje:
A tornán nem mondtak semmit,igazából nem kérdeztem rá ilyenre,de lehet hogy elmondom nekik,hogy mi nyomaszt,hátha egy kicsit megnyugtatnak.
2013. ápr. 9. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, hát ezek a "fejlesztések" nagyrészt erre jók, hogy beparáztassák az anyukákat, aztán szépen tejeljenek, és minél gyakrabban hordják oda a gyerekeiket jó pénzért kínoztatni.

A hypotónia egy bizonyos szintig élettani jelenség. Vannak feszesebb izomzatú babák, és lazább izomzatúak. Ez kb olyan, mint hogy vannak kék, zöld és barna szemű babák.

8 hónaposan nem "kell" kúsznia. 10 hónapos korig elfogadott, ha nem kúszik.

Tudom, hogy le fogtok hurrogni, de van belelátásom a dologba. A fentieket egy elismert fejlődésneurológustól hallottam, valamint van Dévény gyógytornász ismerősöm, aki bevallotta, hogy bizony elég gyakran ajánlják a szülőknek, hogy hordják az amúgy teljesen egészséges babát tornára, "a biztonság kedvéért".

Neurológus ajánlotta nektek ezeket a fejlesztéseket, vagy csak konduktornál voltatok? A helyetekben mindenképp megnézetném egy szakemberrel (neurológussal) a gyereket, mielőtt folytatnám a tornát. Nem csak pénzt veszíthettek, ha feleslegesen hordjátok, a Dévény különösen fájdalmas módszer.

2013. ápr. 10. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!