Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez normális? (...

Szerintetek ez normális? ( hasonló kérdést láttam, onnan jutott eszembe)

Figyelt kérdés

Végzősök vagyunk.az osztálytársnőm minden péntek/ szombat be van tépve, cigizik és hétköznap este iszik egyedül otthon... a suliban órákon alszik/ álmodozik/ leckét ír.. a szünetekben ugyan ez + zenét hallgat és rengeteget eszik..

az a vicc hogy emellé 4-5 ös tanuló és az egyetemre való bekerülést komolyan veszi... van egy barátja is, akivel mindig együtt isznak, van hogy napközben is...

2014. okt. 6. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Mi a kerdes?
2014. okt. 6. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy a részletesen leírt viselkedés a barátnő részéről normális e.

A hét végére azt tudom mondani, én is ilyen voltam kb ennyi idősen. Úgy nem múlhatott el hétvége, hogy ne menjek el bulizni péntek és szombat este is.

Igen, órákon én olvastam, ettem, és álmodoztam. Meg otthon tanulás helyett. Meg a buszon, a boltban, mindenhol. Asszem ilyen a kamaszok többsége. Ja, meg a barátokkal suli után csavarogtunk a parkokban, Tisza parton, és megváltottuk a világot. (de jó is volt)

Hát a hétköznapi ivászat már más téma, szerintem ez jó út lehet egy alkoholizmushoz, ezt talán nem kellene. Ha tényleg így van, erre lehet, hogy érdemes lenne felhívni a figyelmét, ha vagytok olyan viszonyban. Az alkoholizmus kialakulásánál nem a mennyiség, hanem a rendszeresség számít, és hogy ez kihat e a mindennapi életvezetésére is!

2014. okt. 6. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Semmi közöd hozzá,ha emellett jó tanuló,akkor kit érdekel? Úgy teszi magát tönkre ahogy akarja.
2014. okt. 6. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szüleit nem zavarja? max. elmondhatod neki a nézőpontod ezekről a dolgokról, de sok beleszólásod nincs az ő életébe
2014. okt. 7. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!