25 év alatti fiatalok! Szeretnétek gyereket a jövőben?
Sokáig nem szerettem volna, de amióta megismertem a jelenlegi páromat másfél éve, azóta szeretnék. Volt előtte is több párkapcsolatom, de rajta kívül senkivel sem tudtam volna ezt elképzelni.
Természetesen csak akkor vállalnánk be gyereket, ha már van saját ingatlanunk, illetve mind mentálisan, mind anyagilag készen állunk rá, illetve az én karrieremen sem esne nagyobb csorba, és nagy valószínűséggel csak egy gyereket szeretnénk.
24/L
Én egy kicsit idősebb vagyok, de se én se a párom nem szeretne gyereket, és 100%, hogy nem is lesz soha. Nekünk kényelmi okból nem lesz gyerek, egyébként minden körülmény adott lenne hozzá. Anyagilag is jól állunk, saját házunk, kocsink van, nincsennek tartozásaink. Egészségileg is minden rendben van mindkettőnknél.
Egyszerűen nem szeretnénk beáldozni a kényelmes életünket, amit már 8 év alatt megszoktunk, a feje tetejére állítani egy gyerek az egészet. Azt a pénzt amit a gyerekre költenénk, abból inkább elutazunk valahova/magunkra költjük. Röviden én a kényelmemet nem akarom feláldozni, párom meg nem szeretné le strapálni a testét.
28F, párom 26N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!