Házasság! Csak én vagyok ilyen kilátástalan helyzetben? Bővebben lent.
Köszi kedves utolsó!
Igazad van. Az vagyok. Igyekszem változni.
Az ok hogy ő dolgozik, viszont az nem ok hogy emellett minden más háttérbe szorul.
Az sem ok hogy egyáltalán nem érdekled.Az juttott eszembe hogy ő a munkájába menekül,esetleg előled...
Hiszen nem foglalkozik veled sem lelkileg sem fizikailag, és még csak beszélni sem lehet vele.
De ezt hosszútávon nem lehet elviselni,és te már a végén jársz hiszen folyton macerálod ezért.Úgy gondolom mérlegelned kell,te látod te tudod hogy ő milyen(tekints el most attól hogy szereted)hogy mi a jó még ebben a kapcsolatban.De ha nem megy lépni kell,mert ez is a baba rovására fog menni.
Én nem birnám sokáig az tuti.
Kedves utolsó válaszoló!
Azért amikor nem piszkálom, akkor nem is ilyen a viselkedése velem szemben.Ugrik minden szavamra, mindenünk megvan, de a testi-lelki dolgok nincsenek.Heti 3-szor elmegyünk sétálni együtt és a bevásárlások is együtt történnek. Ha kiejtem a számon, hogy menjünk a gyerekekkel az állatkertbe pl, akkor megyünk. Vagy bárhová. Csak én meg nem akarok folyton a nyakán lógni,mert akkor nem halad a munkával.És ha nem halad, akkor nincs pénz ugye.
Szóval csak akkor van baj, ha problémázok. Talán nem kellene problémáznom.
szerintem keress egy hobbit magadnak. Túl sokat agyalsz. Amikor "magadra" maradsz a gondolataiddal, elkezded saját magadat stuffolni. Ez így nem lesz jó. Ezek szerint vannak közös programok, kimozdulások, közös séta...stb. akkor is veled van! Persze a gyerkőc is ott van, de ő már az életetek része. Este pedig, amikor elaludt a lurkó, menj át a párodhoz.
Sok szerencsét! Remélem megoldódnak a gondjaid!
Köszönöm hogy biztattok.
Sajnos miután elalszanak a gyerekek, akkor sincs rám ideje. Dolgozik. Informatikus és sokat kell a gép előtt ülnie.
Kedves utolsó!
Igazad van abban, hogy ha egyedül maradok a gondolataimmal, akkor hergelem magam. És ugye a gyerekek lekötnek, de másképp. Remélem én is hogy lesz megoldás.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de a válaszaidból az jön le (számomra), hogy el vagy keseredve a kialakult helyzet miatt, de igazából csak sajnáltatod magad és annak ellenére, hogy itt jobbnál jobb ötleteket adnak Neked, Te nem fogadod meg őket, csak folytatod a régi dolgaidat.
Ha tényleg jó kapcsolatban szeretnél élni, hagyd abba a mártírkodást, siránkozást és kezjd változtatni! Ha továbbra is csak papolni fogsz a férjednek, csak rosszabb lesz minden!
Szóval egy a lényeg: pozitívan nézz előre és tégy meg mindent, hogy jobb lehessen a kapcsolatotok! Kitartás!
Kedves utolsó válaszoló!
Mondd meg kérlek,hogy mégis hogyan tudnék változtatni?
Egy hatásos tanácsra lenne szükségem.
Nem írtam tanácsot, mert már annyi jót kaptál. :)
Elsősorban tényleg ne "menj az agyára", mert valószínűleg már emiatt is a munkába menekül. Ehelyett próbálj meg kedves lenni vele, szervezd úgy a napirendeteket, hogy jusson időtök egymásra (filmnézés, kádban ülve borozgatás, beszélgetés stb.). Ha így állsz hozzá, biztosan ő is "megnyílik" és akkor egy normális beszélgetés keretében megtudjátok beszélni azt is, hogy mi miért nem működik/működött eddig a kapcsolatotokban.
Tényleg nem bántani akartalak a véleményemmel, csak felnyitni a szemed, hogy lásd magad egy másik szemszögből.
Kívánom, hogy sikerüljön Nektek a változtatás, mindkettőtöknek és a gyerekeiteknek is szüksége van rá!
Helyre tettem magam és normális voltam, kedves voltam.
Visszagondolva, egy fölöslegeset hisztiztem a semmiért.
Tegnap lementem a gyerekekkel a játszóra,hogy hagyjam dolgozni és fél óra sem telt el, jött le hozzánk, hogy menjünk fagyizni és sétálni. Eközben minden megbeszéltünk.Elismerte hogy Ő is hibás és lényegesen kevesebbet van velem,de ez csak a munka miatt van.De ezt nem egy ekkora hisztivel kellett volna elintéznem.
Szóval csak nekem nem kell gyerekesen viselkednem :)
Köszönöm a tanácsokat és különösen Neked, kedves utolsó, hogy felnyitottad a szemem és hogy letörted az orrom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!