Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Házasság! Csak én vagyok...

Házasság! Csak én vagyok ilyen kilátástalan helyzetben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A férjem nem foglalkozik velem egyáltalán.Éjjel-nappal dolgozik.Egyszerűen nem bírom. Az hogy együtt legyünk? Ki van zárva.Nem jár el itthonról,mert itthon dolgozik.Állandóan.Tehát nője nincs.Csak én már nem értem.Folyton piszkálom ugye, hogy miért nem foglalkozik velem.A gyerekekre mindig tud időt szakítani (szerencsére)de rám nem.A szexuális életünk is rossz.1,5 hónapja voltunk együtt utoljára. Mi lesz a vége ennek? Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?Tudom hogy szeret, és tudom hogy rengeteg a munkája is, de azt gondolom hogy attól még foglalkozhatna velem. Járt más is így? A szemeim kifolynak a sok sírástól,de ez nem jó sem a gyermekeimnek, sem nekem, sem a tejemnek. A picink még csak 6 hónapos. Nyugtassatok meg, de mindenképpen okos tanácsot adjatok. Köszönöm.
2010. aug. 14. 22:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi kedves utolsó!

Igazad van. Az vagyok. Igyekszem változni.

2010. aug. 15. 09:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Az ok hogy ő dolgozik, viszont az nem ok hogy emellett minden más háttérbe szorul.

Az sem ok hogy egyáltalán nem érdekled.Az juttott eszembe hogy ő a munkájába menekül,esetleg előled...

Hiszen nem foglalkozik veled sem lelkileg sem fizikailag, és még csak beszélni sem lehet vele.

De ezt hosszútávon nem lehet elviselni,és te már a végén jársz hiszen folyton macerálod ezért.Úgy gondolom mérlegelned kell,te látod te tudod hogy ő milyen(tekints el most attól hogy szereted)hogy mi a jó még ebben a kapcsolatban.De ha nem megy lépni kell,mert ez is a baba rovására fog menni.

Én nem birnám sokáig az tuti.

2010. aug. 15. 10:11
 13/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Azért amikor nem piszkálom, akkor nem is ilyen a viselkedése velem szemben.Ugrik minden szavamra, mindenünk megvan, de a testi-lelki dolgok nincsenek.Heti 3-szor elmegyünk sétálni együtt és a bevásárlások is együtt történnek. Ha kiejtem a számon, hogy menjünk a gyerekekkel az állatkertbe pl, akkor megyünk. Vagy bárhová. Csak én meg nem akarok folyton a nyakán lógni,mert akkor nem halad a munkával.És ha nem halad, akkor nincs pénz ugye.

Szóval csak akkor van baj, ha problémázok. Talán nem kellene problémáznom.

2010. aug. 15. 10:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Először is, sürgősen költözz vissza a férjed mellé. Nem kell egy hat hónapos gyerekkel együtt aludni. Egyszer csak lefekszik aludni, és máris meg tudod ölelni, vagy odabújhatsz hozzá. Legyél önálló, oldj meg egyedül dolgokat, attól, hogy van két gyereked, még tudsz egyedül vásárolni, vagy elintézni ezt azt. Nyugodtan mondd neki, hogy elmégy a gyerekekkel elintézni a teendőket, dolgozzon nyugodtan addig, hátha sikerül este egy fél órácskát magatokra szánni. Nem kell örökké "beszélgetni" Vigyél haza két sört, aztán ha a gyerekek ágyba vannak, akkor megisszátok. Tegyél valamit, és ne balhézz, mert előbb utóbb megunja és lelép. Ha szeretitek egymást, akkor ne hagyjátok ezt az érzést elillanni. Amira Te vágysz, azt add meg neki, szerintem nem fog "hálátlan" lenni.
2010. aug. 15. 12:42
 15/20 anonim ***** válasza:

szerintem keress egy hobbit magadnak. Túl sokat agyalsz. Amikor "magadra" maradsz a gondolataiddal, elkezded saját magadat stuffolni. Ez így nem lesz jó. Ezek szerint vannak közös programok, kimozdulások, közös séta...stb. akkor is veled van! Persze a gyerkőc is ott van, de ő már az életetek része. Este pedig, amikor elaludt a lurkó, menj át a párodhoz.

Sok szerencsét! Remélem megoldódnak a gondjaid!

2010. aug. 15. 14:22
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy biztattok.

Sajnos miután elalszanak a gyerekek, akkor sincs rám ideje. Dolgozik. Informatikus és sokat kell a gép előtt ülnie.

Kedves utolsó!

Igazad van abban, hogy ha egyedül maradok a gondolataimmal, akkor hergelem magam. És ugye a gyerekek lekötnek, de másképp. Remélem én is hogy lesz megoldás.

2010. aug. 15. 14:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy ezt írom, de a válaszaidból az jön le (számomra), hogy el vagy keseredve a kialakult helyzet miatt, de igazából csak sajnáltatod magad és annak ellenére, hogy itt jobbnál jobb ötleteket adnak Neked, Te nem fogadod meg őket, csak folytatod a régi dolgaidat.

Ha tényleg jó kapcsolatban szeretnél élni, hagyd abba a mártírkodást, siránkozást és kezjd változtatni! Ha továbbra is csak papolni fogsz a férjednek, csak rosszabb lesz minden!

Szóval egy a lényeg: pozitívan nézz előre és tégy meg mindent, hogy jobb lehessen a kapcsolatotok! Kitartás!

2010. aug. 15. 15:11
 18/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Mondd meg kérlek,hogy mégis hogyan tudnék változtatni?

Egy hatásos tanácsra lenne szükségem.

2010. aug. 15. 15:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtam tanácsot, mert már annyi jót kaptál. :)

Elsősorban tényleg ne "menj az agyára", mert valószínűleg már emiatt is a munkába menekül. Ehelyett próbálj meg kedves lenni vele, szervezd úgy a napirendeteket, hogy jusson időtök egymásra (filmnézés, kádban ülve borozgatás, beszélgetés stb.). Ha így állsz hozzá, biztosan ő is "megnyílik" és akkor egy normális beszélgetés keretében megtudjátok beszélni azt is, hogy mi miért nem működik/működött eddig a kapcsolatotokban.

Tényleg nem bántani akartalak a véleményemmel, csak felnyitni a szemed, hogy lásd magad egy másik szemszögből.

Kívánom, hogy sikerüljön Nektek a változtatás, mindkettőtöknek és a gyerekeiteknek is szüksége van rá!

2010. aug. 15. 15:41
 20/20 A kérdező kommentje:

Helyre tettem magam és normális voltam, kedves voltam.

Visszagondolva, egy fölöslegeset hisztiztem a semmiért.

Tegnap lementem a gyerekekkel a játszóra,hogy hagyjam dolgozni és fél óra sem telt el, jött le hozzánk, hogy menjünk fagyizni és sétálni. Eközben minden megbeszéltünk.Elismerte hogy Ő is hibás és lényegesen kevesebbet van velem,de ez csak a munka miatt van.De ezt nem egy ekkora hisztivel kellett volna elintéznem.

Szóval csak nekem nem kell gyerekesen viselkednem :)

Köszönöm a tanácsokat és különösen Neked, kedves utolsó, hogy felnyitottad a szemem és hogy letörted az orrom :)

2010. aug. 16. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!