Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Házasság! Csak én vagyok...

Házasság! Csak én vagyok ilyen kilátástalan helyzetben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A férjem nem foglalkozik velem egyáltalán.Éjjel-nappal dolgozik.Egyszerűen nem bírom. Az hogy együtt legyünk? Ki van zárva.Nem jár el itthonról,mert itthon dolgozik.Állandóan.Tehát nője nincs.Csak én már nem értem.Folyton piszkálom ugye, hogy miért nem foglalkozik velem.A gyerekekre mindig tud időt szakítani (szerencsére)de rám nem.A szexuális életünk is rossz.1,5 hónapja voltunk együtt utoljára. Mi lesz a vége ennek? Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?Tudom hogy szeret, és tudom hogy rengeteg a munkája is, de azt gondolom hogy attól még foglalkozhatna velem. Járt más is így? A szemeim kifolynak a sok sírástól,de ez nem jó sem a gyermekeimnek, sem nekem, sem a tejemnek. A picink még csak 6 hónapos. Nyugtassatok meg, de mindenképpen okos tanácsot adjatok. Köszönöm.
2010. aug. 14. 22:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
szerintem beszélgessetek el erről komolyan, és a párterápiát sem tartom rossz ötletnek.
2010. aug. 14. 22:16
 2/20 A kérdező kommentje:

Nem tudunk erről beszélni. Már próbáltam,de nem érdekli. Az sem hogy nekem ez fáj, hogy nem foglalkozik velem.

Párterápia? Kizárt. El sem jönne.

Nem lehet hogy túl sokat cseszegetem?

2010. aug. 14. 22:19
 3/20 anonim ***** válasza:
47%

Gondolom,hogy azért dolgozik,hogy a családjának meglegyen mindene. Ma nem engedheti meg magának seki,hogy visszautasítson egy munkát! Jobb lenne,ha munkanélküli lenne esetleg? Ha sokat cseszegteted,akkor arra rámehet a házasságotok. Hiszti helyetgt inkább te is segíts neki a munkában,akkor több ideje lesz rád is. A gyerekeket neveld önállóságra,nem kell állandóan velük foglalkozni. A 6 hós ellehet már az ágyában,szobájában egyedül is, a nagyobbal játszhatnak együtt. Ott vagytok mellettük,tudtok rájuk figyelni. Ha együtt dolgoztok,az neked is hasznos lesz. Tapasztalatból mondom. Én is sokat segítettem a páromnak,és ez jót tett a kapcsolatunknak is.

Tudod,azt szokták mondani,hogy valamit valamiért.

2010. aug. 14. 22:30
 4/20 A kérdező kommentje:

Igazad van Kedves utolsó!

Köszönöm!

Tudom hogy a családjáért teszi, vagyis értünk.Csak tényleg nem bírom elfogadni ezt. De megpróbálok felnőni a dologhoz.

2010. aug. 14. 22:37
 5/20 anonim ***** válasza:

Este csak együtt alszotok?! Ha letetted a gyerekeket aludni, valami sex fehérneműben vesd be magad! Ne várdd hogy ő kezdeményezzen, vesd rá magad, nem fog elutasítani! Napközben is kis smink, öltözz csinosan, és megint észre fog venni, fellángolnak a dolgok!

Ha izgalmassá akarod tenni a dolgokat, mondjuk holnap délben tedd le a két gyereket aludni, menj be a párodhoz és szexeljetek eggyet, kell egy kis izgalom újdonság akár pár perc erejéig , feldobod a saját, és az ő napját is!

2010. aug. 14. 23:20
 6/20 anonim ***** válasza:

Ha ő nem foglalkozik vele, akkor "udvarolj" neki te egy kicsit. Legyél csinos (gyere mellett tudom nem könnyű), új frizura, finom vacsi, szexi fehérnemű. És kezdeményezz te. Ne rögtön a szexre menj, hanem kicsit kényeztesd: masszírozd, simogasd, talán megjön a kedve ahhoz is. De ha nem, akkor összebújva is jó lenni egy kicsit.

Sok sikert.

2010. aug. 14. 23:22
 7/20 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy ahelyett hogy azt mondod neki: "Foglalkozz velem!", "Sosem foglalkozom velem!", "Miért nem foglalkozol velem?", stb., konkrét programot javasolsz: "Nézzük meg este ezt és ezt a filmet a tv-ben", vagy "Kivettem DVD-n ezt és ezt a filmet, nézzük meg!" (válassz olyat ami bejön neki, pl. most megy az Eredet, a pasik kajálják ;P), vagy "Megcsináltam a kedvenc sütidet, gyere igyunk hozzá egy kávét és dumáljunk (persze nem kávét, ha szoptatsz), vagy amikor a gyerekek már alszanak elé állsz kissé hiányos öltözékben... Gondolom kicsi gyerekek mellett más közös programra még nincs igazán lehetőségetek, de ez majd változik lassan. Esetleg ha úgy álltok anyagilag próbálj meg egy bébiszittert egy pár órára legalább havonta egyszer, amíg elmentek moziba vagy kajálni valahova, vásárolni (nem a heti nagy bevásárlásra gondolok), kimozdulni egy kicsit a mókuskerékből.
2010. aug. 14. 23:28
 8/20 anonim ***** válasza:
Még az jutott az eszembe, hogy ha a férjed foglalkozik a gyerekekkel, ahogy írod, használd ki az időt és lépj le egy kicsit uszodába, jógázni, sétálni egyet a városban vagy egy plázában, találkozni régi/új barátnőkkel, ilyenek. Ez is feltölt és megnyugtat, utána lazábban tudnád venni a dolgokat.
2010. aug. 14. 23:34
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat.

Nem tudom hogy ez mennyire lesz jó, hogy felveszek egy szexi fehérneműt és majd talán. Hiszen tényleg, még 10 percre sem bújunk össze.

Nem alszunk együtt, mert én a picivel alszom.De amúgy is,Ő egész éjjel dolgozik.Most hogy felkeltem, még mindig.

És megint kiborultam.És csak magyaráztam Neki. Őt meg már nem érdekli.Meg is értem, hiszen ha engem is cseszegetnének heteken keresztül,engem sem érdekelne.Csakhogy, nem tudok mást tenni,csak pofázni neki. Amivel semmit nem érek el, csak eltaszítom magamtól még jobban. Tehát ilyenkor már nem elég a szexi ruci és a vacsi. Nagyon szeretem Őt és tudom Ő is engem, de már azon a ponton vagyok, hogy nem direkt csesztetem, hanem már alapból köcsög vagyok vele.Bocsánat a csúnya szavakért, de ezt így kell.Nem is tudom hogy mikor voltam Vele olyan igazán kedves, aranyos. Tudjátok milyen az, amikor megismerkedtetek a párotokkal, még az első időben.

Talán az is a baj, hogy a gyerekeken kívül nem foglalkozom mással, csak a háztartással. Hobbi nuku.Marad a főzés,mosás,takarítás. Néha megváltás a játszótér,de az sem mindennap. 28 éves létemre azért jó lenne ha komolyabban viselkednék. Nagyon gyerekes vagyok?

2010. aug. 15. 06:22
 10/20 anonim ***** válasza:
Ha ennyire tudod magadról hogy biztos a cseszegetés a baja tényleg egy elviselhetetlen házisárkány lehetsz. Vegyél vissza vagy nemsokára egyedül leszel.
2010. aug. 15. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!