Látja a gyerekorvos a rendszerben, ha nem váltom ki a tápszerreceptet?
Nem vagyok az a sumákolós fajta, de kényszerhelyzetbe kerültünk. A környéken csak 1 gyerekorvos van, akivel ráadásul nem egyeznek a nézeteink.
Most hívott, hogy már régen voltam Sinlac receptért és azonnal menjek be, mert ír fel, ezt 6 éves koráig ennie kell a gyereknek és hogy nagyon reméli, hogy a gyerekemet nem mérgezem tejtermékkel.
2 éves múlt a lányom. Semmire se allergiás, kiegyensúlyozott a táplálkozása.
Ha megtagadom a receptet, akkor keresztbetesz nekünk (volt már vele problémánk), esetleg ha ki se váltom, akkor észre veszi?
Azért nem váltunk orvost, mert egyenlőre nincs a környéken másik. Kis település, 2 gyerek orvossal,abból az egyik 70 év fölötti és a koronavírus kezdete óta nem praktizál. Marad ez a nő.
Akihez jártunk magánba, 20 km-re, ő nagyon aranyos, de szintén nyugdíjas, így most nem fogad bennünket.
Lázas/beteg gyerekkel meg nem szeretnék több km-t kocsikázni a megyében. Gyermekorvosi ügyelet nincs helyben, csak felnőtt. Az említett 1x torokgyulladáskor mivel nem akart elláltni bennünket az idős gyerekorvos így rohantunk a felnőttügyeletre. (39,5 fokos lázzal), ott meg azért hadakoztak velünk, hogy miért ide hoztuk a gyereket.
Tudom, tudom, az anyja vagyok, nekem kellene a sarkamra állni, de én nem vagyok az a vitatkozós típus. Inkább meghúzom magam.
Na, de erről ennyit. Nyilván nem váltom ki 6 éves koráig a Sinlacot, amint lehet, váltunk orvost, meg hasonló módon elfelejtünk bemenni a receptért, de nem is ez volt a kérdés.
Szerencse,hogy nagyon ritkán beteg a gyerekünk, mert eddig nekem szinte csak rossz tapasztalatom van a gyerekorvosokkal.
Egyébként ez a doki hírhedt a stílusáról és furcsaságairól.
Lányom nem emelte anno a fejét, a védőnő Dévény tornára küldött bennünket. Amikor a doki megtudta, üvöltve hívta fel a védőnőt, hogy mit képzel magáról. Akkora patália lett belőle, hogy az igazgatóság elé került az ügy, bennünket is belerángattak. Van nála gond a toronyban, nem is kevés, de semmit sem tudnak ellene tenni, hiszen orvoshiány van, ha elküldik, nem lesz a környéken gyerekorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!