Védőnőnek, gyerekorvosnak szokás karácsonyi csomagot adni?
Felétek szokás?
Minden anyuka ad valamit? Vagy mondjuk csak a baba-mama klub közösen? Vagy egyéb megoldás?
Ha adtok, mit tesztek a csomagba?
Eszembe se jutott,de most,hogy írod..
Lehet lehurrogni,de szerintem kedves gesztus,ha valaki szereti a védőnőjét. ( én pl.nagyon,sokat segített,türelmes,cuki).
Szóval kb.pont akkor viszem a fiamat státuszra,valószínűleg veszek neki valami apróságot,csokit.
Nálam is első gyerek lesz. Szilveszter körül érkezik.
Új településre költöztünk, még nem sok mindenkit ismerek, így itt nem mertem még rákérdezni, meg arra sem, hogy mik a helyi szokások.
Csak olyan furán nézett a védőnő a minap, amikor mentem terhesgondozásra, mintha "várt" volna valamit.
Utóbb derült ki, hogy aznap osztott csomagokat a 0-2 éveseknek, amit az önkormányzat ad.
S, több anyuka jött be, ajándéktasakkal az utcáról, mikor mentem el.
De, hogy azt a védőnőnek szánták-e, vagy csak egyéb volt bennük, vagy a bölcsiben volt valami, nem tudom.
Innen merült fel a kérdés bennem.
Mert, ahonnan jövök település, ott a baba-mama klub megajándékozta őket minden évben, de más anyuka nem.
Így, gondoltam rákérdezek, hogy máshol, mi a szokás.
Köszönöm a válaszaitokat, még a gúnyolódóknak is.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!