Védőnőnek, gyerekorvosnak szokás karácsonyi csomagot adni?
Figyelt kérdés
Felétek szokás?
Minden anyuka ad valamit? Vagy mondjuk csak a baba-mama klub közösen? Vagy egyéb megoldás?
Ha adtok, mit tesztek a csomagba?
2020. dec. 4. 15:57
12/15 anonim válasza:
Hát ahol meg furán nézés és elvárás van, már csak azért sem adnék.
13/15 anonim válasza:
Én se hallottam ilyenről, egészen addig, amíg tavaly december közepe felé beteg lettem és elmentem a Budán praktizáló háziorvosomhoz, aki amúgy egy régivágású, idősebb orvos. Azt hittem, egy másik bolygóra kerültem: ott a váróban a páciensek 90 %-ánál ott volt az ajándékcsomag. Mondjuk mind idősebb betegek voltak. Én meg majdnem elszégyelltem magam, hogy nekem nem jutott eszembe. Mondjuk azóta orvost váltottam, de sosem fogom elfelejteni ezt a furcsa élményt.
14/15 anonim válasza:
Sokan visznek. Ajándékcsomagot, vagy akár borítékot.
Én a felnőtt háziorvosnak és az asszisztensnek szoktam, mert oda gyakran járunk és nagyon elégedett vagyok velük (idén sajnos kimarad). A gyerekorvosnak első 1-2 évben vittem, azóta nem nagyon voltunk. Talán egyszer még kapott, amikor épp Karácsony előtt mentünk. Védőnőnek én soha nem adtam, de biztosan ők is kapnak másoktól.
15/15 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm, aki minden hónapban ad borítékot a háziorvosának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!