Amíg kisebb volt, eleinte a mi szobánkban aludt a kiságyában, de amikor külön tettük is néha átmentem megnézni, hogy minden rendben van-e.Nem volt légzésfigyelőnk. Most már 2 éves, este 9-10 körül elalszik (korábban fektetjük, de eldumálgat addig), és alszik reggel 8-ig. Már nem nézegetem éjjel, hogy alszik-e, mert rendszerint annyira kifáraszt napközben, hogy így lassan 8 hónapos terhesen örülök, ha éjjel én is pihenthetk kicsit.
2010. aug. 18. 13:25
12/20 anonim válasza:
légzésfigyelő mindig ment, napközben is amíg picur volt, most h közel kettő, most is nézem h lélegzik e, meg h egyáltalán nincs e a feje a párna, takaró alatt
2010. aug. 18. 13:28
13/20 anonim válasza:
Van légzésfigyelőnk és egy szobában alszunk. Ennek ellenére éjjelente többször felébredek és ránézek, megnézem nem takarózott-e ki, vagy nem húzta-e a fejére a takarót. Nappal kb.2-3 órát alszik, ilyenkor is 1x biztosan ránézek de van hogy többször is.
2010. aug. 18. 13:29
14/20 anonim válasza:
Mielőtt lefekszem aludni,mindig ránézek.
Engem megnyugtat.
25 hónapos nagy fiú anyukája
2010. aug. 18. 19:04
15/20 anonim válasza:
Ha nem alszom, akkor benézek, de külön csak azért nem kelek fel, a másik kérdező szerint be kellene állítanom ébresztést, és megnéznem a babát?
Szerintem tök jó, hogy alszunk éjszakánként, és nem kell semmiért fölkelni.
Ha 2-kor csörögne az óra, megnézném, attól 4-kor is történhetne baj...
Üres a kiságy a fulladásveszély miatt, de éjjel alszunk... Felelőtlen, szörnyű anya vagyok tényleg. :P
2010. aug. 18. 21:35
16/20 anonim válasza:
Nem. Azért van a légzésfigyelő!
Sötéteben úgysem hiszem, hogy látod, ruhában, hálózsákban, takaróban, ha igen aprókat és felületesen lélegzik...
Na meg nem vagyok őrült, nekem is aludnom kell éjjel, nem a gyerek ágya mellett ülni...
2010. aug. 18. 22:13
17/20 anonim válasza:
Nem akarok senkit paráztatni, de elmesélem ami velünk történt. A kislányom sokszor felsír éjszaka, valószinü a foga miatt. Legtöbbször bemegyek hozzá megnézni, ha a sírás tovább tart egy felsírásnál, de ha elhallgat egyből akkor tudom, hogy megtalálta a cumiját és alszik tovább. (hallom is a cumi hangját) Aznap éjszaka is felsírt, vártam egy kicsit, de hallottam hogy tovább nyöszörög álmos hanggal. Gondolkodtam is, hogy bemenjek, de lehet hogy elalszik. Azért mindenesetre bementem, és azt láttam hogy a kislányom fejére teljesen rá volt tekeredve a takarója. Borzasztó érzés volt, persze utána semmit nem aludtam, olyan ideges lettem. Csak arra gondoltam mi lett volna, ha nem megyek be hozzá. Amúgy sosem alszik takaróval, csak hálózsákkal, de aznap éjjel nagyon meleg volt, ezért gondoltam hogy inkább egy kis takaróval altatom. Többé soha nem teszem, és egy nyikkanására bemegyek hozzá.
2010. aug. 19. 15:12
18/20 anonim válasza:
én a kutyámat nézem mindig hogy lélegzik e...mi lesz ha gyerekem lesz? :DD
2010. aug. 21. 16:48
19/20 A kérdező kommentje:
Ez jó válasz volt:-D
Te biztos gondos szülő leszel!
2010. aug. 21. 16:56
20/20 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló!
Én is mindig néztem a kutyusomat lefekvés előtt,hogy veszi-e a levegőt.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!