Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy fogadta a párotok, hogy...

Hogy fogadta a párotok, hogy nem az a nemű lett a gyerek, akit akart?

Figyelt kérdés
Pl.: ha mindig is fiúgyerekre vágyott, de aztán lány lett. Vagy fordítva: lányt akart, de fiú lett?
2021. jan. 7. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Nyilván a terhesség folyamán már megtudtuk ezt. És természetesen akármilyen nemű volt, mindkettőnk örömmel várta.

Nem is értem a kérdésedet.

2021. jan. 7. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem baj en gyerekként valaszolok. Apam megmondta nem kellek mert làny vagyok.
2021. jan. 7. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
A párom inkább fiút szeretett volna, lány lett. Örül neki és szereti.
2021. jan. 7. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Intelligensen, mivel o is, ahogy en is gyereket akart elsosorban. Masodjara is fiu lett, nagyon szereti mindket gyereket.
2021. jan. 7. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Első gyerek legyen fiú, hogy megvédje a kicsiket! Lány lett.

Akkor a második legyen végre fiú! Lány lett.

Akkor már a harmadik is legyen lány! Fiú lett. Apa, maga is egy nővérrel megáldva: két nővére is lesz, szegény gyerek... -_- (Igaza lett, eddig szívás a kicsinek :D )

Mindhármat szereti, nem téma, hogy melyik milyen nemű. :)

2021. jan. 7. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

A ferjem egy vegtelenul rugalmas ember. 12hetes uh-n mondta a doki h 80% lany, ferjem mondta h akkor van meg 20% esely h fiu. Hazamentunk, befotozta az uh fotokat a telojaval, bontott egy uveg bort es korbekuldte a kepet a baratainak h kisbabank lesz. Homeoffice volt, napkozben. Bepuszilta az egesz uveg bort majd kijott vigyorogva h most elmegy futni mert tul kozvetlen az ugyfelekkel. Futni!:)))

2het mulva a genetikai teszt eredmenye: lany.

6honap mulva a kezebe adtak a lanyat,akinek rogton szomenese volt az apjanal, ugyh megbeszeltek az elet nagy dolgait:) azota elolvad ha latja es napi 3kepet biztosan kuld anyosomnak rola, furdeti, pelenkazza, keri h a mellkasan aludjon mert attol o is megnyugszik. Van mar ket lanyom, exnek soha egyetlen pillanata nem volt h tenyleg felfogta volna h mekkora csodat hoztunk letre, akar fiu, akar lany. A ferjem minden nap megeli.

2021. jan. 8. 06:26
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Az első lány lett. Nagyon örült neki. A másodiknál azt mondta mindegy. Hát fiú lett. El sem akarta hinni.
2021. jan. 8. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiú lett az első, akkor teljesen mindegy volt neki, nem is "drukkolt" semmiért. Amikor megtudtuk a nemét, azt mondta, nagyon örül, de igazából pont ugyanennyire örülne akkor is, ha lány lenne. Tényleg tök mindegy volt. Aztán a másodiknál már kicsit szerette volna, hogy lány legyen, a nagyfiú mellé. Bejött neki. :)
2021. jan. 8. 10:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó pillanatig fiut mondtak hogy az lesz. Szüléskor derūlt ki hogy kislány. Mikor megtudtam jobban örültem neki mint egy fiunak. Lányos apa lettem
2021. jan. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!