Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én érzem magam emiatt...

Csak én érzem magam emiatt szarul?

Figyelt kérdés

20hós a fiunk. Itthon vagyok vele gyeden. Míg dolgoztam, kaptam a fizetésem, meg a borítekot..

Mivel nem volt tervben a babánk, így addig működött a dolog. Ahogy terhes lettem, akkor meg már nem volt hajlandó emelni a főnököm.

A csed még viszonylag jó összeg volt, a gyedem íhy kerek 100ezer... a 200ezres fizuhoz képest lófütty...

Megélünk így is, mert férjem azért rendesen keres. Engem mégis egyre jobban nyomaszt a gondolat, hogy én csak itthin ülök ő meg gürizik egész nap. (Na jó, nem ülök, mert mindig rend van, minden nap főtt kaja, itthon én intezek mindent. Kertet, állatokat.)

Férjem szerint ez a normális. Lassan 2lesz a fiunk, onnan már csak a gyest kapom. Akkor is maradok vele itthon. Államiba nem vették fel, magánba meg ha beadjuk anyagilag ugyan ott vagyunk.

Van nem 1 barátnőm akik hasonló korú gyerekkel vannak otthon. Ők is hasonló keresettel. Ők mégis boldogak, eljárnak sholpingolni, kávézgatni méregdrága helyekre, a férjük meg szakadjon meg, mert nekik ez a gyerek mellett jár..

Meg emellett visszamenni dolgozni sem tudok, megszűnt a munkahelyem. Így a gyerek mellett meg egyenlőre nem tudok keresgélni.

Férjem szerint ez így a jó, nekem most a gyerek a dolgom. De most, hogy a felújítás miatt több a kiadásunk, látom rajta, hogy azért valahol zavarja, hogy én "ennyit teszek a közösbe". De ha rákérdezek sem mondja

Más ezt hogy éli meg?

2021. jan. 7. 11:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, 2 helyre voltam bejelentve, az egyikben sosem dolgoztam, az maradt meg. Ott csak bejelentve vagyok, munkám nincs.

Ahol volt, ott pedig az iroda megszűnt.

Egyáltalán nem vagyok irigy senkire. Rühellek vásárolni, feleslegesen pénzt költeni, illetve elég abtiszoc. is vagyok, nem járok ilyen helyekre. Inkább átmegyek a szomszédba, vagy barátnőhöz kávezni, vagy úgy jönnek át, ez az én "kikapcsolódásom"

Egyébként nem tudom ki az aki lepontoz, de ehhez csak gratulálni tudok...

2021. jan. 7. 13:11
 12/14 A kérdező kommentje:
*antiszoc...
2021. jan. 7. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk ezt a gürizik, meg megszakad a munkában a férj témát bevallom nem értem. Többet dolgozik, mint előtte? Ha nem, akkor előtte nem sajnáltad?
2021. jan. 7. 13:32
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
21 hós a fiam ő a 3. A nagyok mellett annó + is dolgoztam volt hogy reggel 6ra mentem a melóhelyre onnan takarítani 19 kor végeztem és onnan mentem még gyerekre vigyázni éjfélig. Most minden időt a picivel tőltök és úgy gondolom akkor arra volt szükség, hogy gürcöljek,. Most már jobban élünk, nem ér annyit a pénz, hogy ne a gyerekemmel legyek.
2021. jan. 7. 13:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!