Csaba névről mi a véleményetek? Jelenleg ez tűnik a befutónak nálunk, Fehér vezetéknévhez.
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 19:50
1/18 anonim válasza:
Sok negatív Csaba ismerősöm van,így sajnos nem tetszik.
2/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Különleges lesz a sok Bence, Benett, Zalán, Zétény között. :)
4/18 anonim válasza:
Ja,igen,az pozitív,hogy nem egy mai divatnèv. Nekünk Dániel a fiunk. :)
Első voltam
5/18 anonim válasza:
Egy normális név, amit sokan elfelednek. Nálunk is esélyes volt, de mivel van ilyen nevű a családban, ezért nem választottuk.
6/18 anonim válasza:
Így hívják a középső fiamat :). Szép név.
7/18 anonim válasza:
Szerintem ez egz örökzöld név..
Règen ès most ès kèsôbb is vállalható lesz
8/18 anonim válasza:
Full gáz, de tényleg nagyon ciki szerintem egy kisbabának, Csabika. Nem azt mondom hogy legyen Nolen de azért van átmenet.
9/18 anonim válasza:
Kár, hogy a vezetéknév nem Békés.
Egyébként nekem nem nagyon tetszik, de nem is egy vadidegennek kell tessék a név hanem nektek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!