Van olyan aki megbánta, hogy nem vállat korábban gyereket mert jaj az anyagiak?
Most már jo lenne de most nincs kivel ... anyagiak is jobbak most de nem szamottevoen.
Szegyellemmmagam anno kinevettem aki a semmire szül de Bar úgy tettem volna Enis :(
Lehet így már nem is lesz babám
33 vagyok .... és nincs parom sem
Párod sincs, de anno az anyagiak miatt nem szültél... ha szültél volna, a párod még meglenne??
Ha lesz olyan párod, akivel közös jövőt terveztek, akkor az anyagi része kevésbé fog számítani. Pénzt lehet spórolni, másik munkát keresni jobb fizetésért, olcsón, használtan dolgokat venni, de időt nem tudtok csinálni.
Akkor volt párom és ő is akarta az anyagiak miattt napoltuk el.
Ennek tobb éve azóta minden másképp alakult
De ez nagyon gyötör modt
Én meg egyedül azt mondhatom jól megélek de már 33 at betöltöttem és. Nincs parom semmilyen nemhogy aki a gyerekem apja lehetne ...
Nem jartam jobban. Inkább hidd el robotolnék a gyerekemért 😞
1# vagyok.
Értem, és sajnálom, hogy így alakult. Bízom benne, hogy találsz valakit, akivel közösen meglesz a biztos háttér, és összejön!
6 Ezt nem tudhatjuk az akkori parom Azóta már két gyerekes apa és a gyerekek anyjával együtt van.
De persze sosem tudni előre hogy alakul... Enis jobbat vártam aztán most hiába tudnék eltartani egyedül 2 gyereket is ha egy sincs. Sajnos ezt csak az érzi aki benne van.
Valami miatt azért csak elhagyott a párod (vagy te őt).
Ha most lenne gyereked, de egy hideg, szeretetmentes párkapcsolatod, amit csak a gyerek léte tart össze, az sokkal jobb lenne neked?
Tessék elindulni párt keresni és nem otthon szomorkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!