Számodra melyik a legborzasztóbb mostani divatos lány név?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy melyik mostani divatos lány nevet tartjátok a legszörnyűbbnek és miért? Az én személyes nem kedvenc nevem a Zoé. Számomra első hallásra nem volt teljesen egyértelmű, hogy fiú vagy lánynév és túl kemény a hangzása.2021. jan. 5. 11:33
31/52 anonim válasza:
A Szofiról nekem az jut eszembe, hogy Apám azt a cigit szívta gyerekkoromban. Nem tudok elvonatkoztatni a sopianae cigitől.
32/52 anonim válasza:
29#
🤣🤣🤣🤣 Mekkora arc lehet a fiad 🤣
33/52 anonim válasza:
A Zselyke szerintem is borzalmas, egy rovar jut róla eszembe. Nekem a Csenge, Hanga, Kincső sem jön be, bár ezek a nevek már lecsengőben vannak.
34/52 anonim válasza:
Luna, Lana, Lora, Lara. Az 4 betűs, L-lel kezdődő nevek engem taszítanak, de főleg a Lana, ami visszafele anal.
35/52 anonim válasza:
Luna-hold, Lana-gyapjú, a Lora, Lara meg olyan papagájos.
36/52 anonim válasza:
Zslyke nekem valami fűszer növénynek tűnik, a petrezselyem jut eszembe róla.
Az ilyen Hannaróza, Lilibella, Annaszofi összetett szörnyűségek se tetszenek.
Emma és a Róza számomra pont ugyanolyan öreges, mint a Mária vagy az Erzsébet.
A Szofik meg azzal fognak szívni, hogy mindenhol össze fogják keverni, hogy Szofinak, Szofiának, Szófinak vagy Szófiának kell írni a nevét. Meg nekem olyan macska név, a Szaffi jut róla eszembe.
Nina és Dina a Sims2-ben Pleasentview kvázi k..vái voltak, nekem ez ugrik be róluk.
38/52 anonim válasza:
Zoé,pluszba a szomszéd folyton üvöltöző kislányt is így hívják, így még inkább nem tetszik. Zselyke,Mia, utóbbi inkább macskanévnek hangzik. A Hanna kezdetben tetszett,de már nagyon gyakori lett,így nem.
39/52 anonim válasza:
Bár nem mostani, a Kincsô szörnyû szerintem. Egy kinti csô jut eszembe róla.
40/52 Diána1988 válasza:
Nekem a Nina és Luna ami nem tetszik mert tényleg ezekkel a nevekkel könnyű csúfolodni😔
Az én kislányom most fog születni marciusba a Kiara nevet fogja kapni ❤️( Az oroszlán király2 ből Simba kislánya után) 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!