Számodra melyik a legborzasztóbb mostani divatos lány név?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy melyik mostani divatos lány nevet tartjátok a legszörnyűbbnek és miért? Az én személyes nem kedvenc nevem a Zoé. Számomra első hallásra nem volt teljesen egyértelmű, hogy fiú vagy lánynév és túl kemény a hangzása.2021. jan. 5. 11:33
14/52 anonim válasza:
Zselyke, Lana, Nina, és már egyre több helyen látom, Hannaróza, szerintem borzalmas. Bár a Lana és a Nina szépek, de nem Magyarországon.
15/52 A kérdező kommentje:
Kedves 53%-os...te miért pontozol le mindenkit???
2021. jan. 5. 11:58
16/52 anonim válasza:
Hanna, Zoé, Emma, Lara, Natasa, Szófia, Panna, Szofi.
Vmelyiktől alapból kiráz a hideg, attól függetlenül, hogy divat név.
17/52 anonim válasza:
Az összes ilyen:
Luna - puna
Nina - pina
Lora - oral
Lana - anal
kategóriájú név, nem is értem, nem vagyok egy nagy perverz de még nekem is obszcén dolgok jutnak eszembe, hát majd még a kamasz fiúknak az iskolában, full égő lesz amikor majd ezekkel csúfolják szegény kislányokat 🤦♀️
18/52 anonim válasza:
Zselyke, Nina, Zoé, Míra - ezektől a hideg kiráz. Nem tudom, mennyire divatos, de az Ajsától is.
Fiú neveknél a Benett, Medox
19/52 anonim válasza:
Fanni, Lili, Szofi ...stb Nem szeretem az olyan neveket amik ennyire kislányosak. Felnőttnek szerintem teljesen komolytalan.
20/52 anonim válasza:
Zselyke - mikor először hallottam hogy valaki ezt kiáltja a gyereke után azt hittem sejpit.
Hanna - nem szeretem a H betűs neveket, mert olyan mintha krakognek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!