Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Számodra melyik a legborzasztó...

Számodra melyik a legborzasztóbb mostani divatos lány név?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy melyik mostani divatos lány nevet tartjátok a legszörnyűbbnek és miért? Az én személyes nem kedvenc nevem a Zoé. Számomra első hallásra nem volt teljesen egyértelmű, hogy fiú vagy lánynév és túl kemény a hangzása.

2021. jan. 5. 11:33
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
74%
Ja és még egy, ami most divatos: Borbála. Nekem annyira parasztos.
2021. jan. 5. 12:16
 22/52 anonim ***** válasza:
84%
Külföldi nevek magyar helyesírással (Dzsenifer), + tipikus magyar vezetéknévvel. Beszélő nevek közül néhány, főleg ha a vezetéknévvel együtt is jelent valamit. Kivétel a Virág, az szép, megszokott.
2021. jan. 5. 12:39
 23/52 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is, a Nara, Lora, Nina, Luna stb... de úgy vagyok ezekkel, hogy ameddig ezeket adják azért, hogy "ne legyen átlagos neve a gyereknek" , közben ezek lesznek a tök átlagosak és azok lesznek különlegesek, amik számomra szépek, szóval én rendben vagyok ezzel:D

Meg a nagyon tiritarka csűrtcsavart nevek sem tetszenek pl. Loretta, Violetta, Viviána... de ez lehet, hogy csak egyéni preferencia, az egyszerűbb neveket kedvelem

2021. jan. 5. 12:39
 24/52 anonim ***** válasza:
93%
Liliána, Zoé, Mira, Lana, Kendra
2021. jan. 5. 12:45
 25/52 anonim ***** válasza:
91%
Lora, Lana, Mia, Mira
2021. jan. 5. 12:45
 26/52 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a Luna nagyon rossz, a Sailor Moon érában nőttem fel, és a macska jut eszembe :D Ugyanez a Szofi, egyrészt egy tüsszentésre hasonlít, másrészt egy ismerősöm kutyája volt.
2021. jan. 5. 13:23
 27/52 anonim ***** válasza:
90%

Olyan nevek amikben szerepel a -bella vagy -bel utotag.

Nekem az jut eszembe hogy debella és nem az hogy szép.

2021. jan. 5. 13:27
 28/52 anonim ***** válasza:
72%

Szofi

Rosszul vagyok tőle

2021. jan. 5. 13:31
 29/52 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes, hogy a Zselyke ennyire "utált" név. Nekem is ez jutott először eszembe, közben meg annyifelé hallani, hogy tényleg azt gondoltam, velem van a gond. :)

A 17-es válaszolóval is maximálisan egyet értek. A lányom legjobb barátnője Nina, és ha átjön, a tízéves fiam egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy el ne süsse, az "Itt a pina" "poént". Iszonyú égő, de nekem is először ez jutott eszembe a kislány nevéről, pedig eskü nem vagyok hülye kamaszfiú.

2021. jan. 5. 13:38
 30/52 anonim ***** válasza:
90%
Hanna, Zoé
2021. jan. 5. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!