Számodra melyik a legborzasztóbb mostani divatos lány név?
Nekem is, a Nara, Lora, Nina, Luna stb... de úgy vagyok ezekkel, hogy ameddig ezeket adják azért, hogy "ne legyen átlagos neve a gyereknek" , közben ezek lesznek a tök átlagosak és azok lesznek különlegesek, amik számomra szépek, szóval én rendben vagyok ezzel:D
Meg a nagyon tiritarka csűrtcsavart nevek sem tetszenek pl. Loretta, Violetta, Viviána... de ez lehet, hogy csak egyéni preferencia, az egyszerűbb neveket kedvelem
Olyan nevek amikben szerepel a -bella vagy -bel utotag.
Nekem az jut eszembe hogy debella és nem az hogy szép.
Érdekes, hogy a Zselyke ennyire "utált" név. Nekem is ez jutott először eszembe, közben meg annyifelé hallani, hogy tényleg azt gondoltam, velem van a gond. :)
A 17-es válaszolóval is maximálisan egyet értek. A lányom legjobb barátnője Nina, és ha átjön, a tízéves fiam egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy el ne süsse, az "Itt a pina" "poént". Iszonyú égő, de nekem is először ez jutott eszembe a kislány nevéről, pedig eskü nem vagyok hülye kamaszfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!