Leander névről vélemény?
Figyelt kérdés
Második névnek gondoltam.
Ti adnátok a babátoknak?
2020. dec. 31. 10:57
11/24 anonim válasza:
Csak ha a "Csengetett, mylord?"-ban fog szerepelni!
12/24 anonim válasza:
Nem. Ellenben a Lizandert, ha passzolna a vezetéknévhez siman
13/24 A kérdező kommentje:
Húha,nem valami népszerű úgylátom.Köszönöm a válaszokat.
A Lizander is szép de cseppetsem férfiasabb.A vezetéknélhez mindkettő illik.
Ideje elengednem a Leandert apukának úgysem tetszik.
2020. dec. 31. 14:24
14/24 anonim válasza:
Van egy Leánder és Lenszirom című mesejáték, én még régen rádiójátékként hallottam és nagyon szerettem. Szerintem így, tündérnevekként bájos. Második névnek esetleg adnám, de elsőnek azért nem
15/24 A kérdező kommentje:
Igen a Leánder és Lenszirom❤
Kislány koromban színházban voltam ezen a darabon és ott fogott meg ez a név.
2020. dec. 31. 16:24
16/24 anonim válasza:
A Leandro spanyol nyelvterületen népszerű férfinév de a Leander egy növény, méghozzá mérgező növény...
17/24 anonim válasza:
Nem értem, miért érv, hogy az ilyen nevű növény mérgező? Mérgező a viola, a jázmin, a boróka és a nárcisz is, mégis használják őket keresztnévként.
18/24 anonim válasza:
Szerintem második névnek rendben van
20/24 anonim válasza:
*Egyébként hangzásra jó lenne; de lehet, mégse adnám; de második névnek szerintem okés. Egyébként van zenész, azt hiszem, így hívják, Köteles Leander; és mintha régebbi kérdésben ebből adódóan jó névnek tartják, szal hogy pl őneki is jóláll ez a név; de nem tudom. Második névnek egyébként mindenképp lehet jó akár szerintem. A másik még: Lénárd, Leonárd, Leonárdó, És akkor egy kicsit kombinálva; már van Lándor is egyébként, ami olyan, mint a Sándor-Nándor. Amúgy én nem tudom, nekem fogalmam sincs; #18.vagyok megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!