Mit gondoltok a nagyi fegyelmezési módszeréről?
Erről miért kell kérdést kiírni? (Már ha nem kamu.)
Egyértelműen nem normális dolog, egy kézreütés is százszor normálisabb mint ez.
Szólj a kedves mamának, hogy ez mégis mi volt, mert lehet, hogy a gyerekek fantáziája az egész.
Nem fulladhat meg tőle a gyerek? Pláne ha eszeveszettül riheg-röhög közben? Én veszélyesnek tartom, semmiképpen se csinálnám.
A gyerekek milyen hangsúllyal mondták el? Jövő nyáron szívesen mennének újra hozzá?
Azért a gyerekeimet eligazítanám, hogy ha a nagymama utasítja őket valamire, akkor azonnal és vita nélkül engedelmeskedjenek.
A nagymamával a nyaralás előtt beszélnék. Nem hoznám ezt szóba, csak kérném, hogy ha fegyelmezési gondok lennének, akkor nekem szóljon, és azonnal hazahozom őket. Ill. ezt a gyerekek előtt is elmondanám, hogy amint nem tudnak viselkedni nagymama előtt, azonnal véget ért a nyaralás, és viszem őket haza.
De ha netán ők sem akarnának menni, mert rossz élmény volt ez nekik, természetesen nem erőltetném.
Nyugodtan leszúrhattok, hogy miért engedem oda őket, meg miért itt kérdezek, de higgyétek el, teljesen meg vagyok döbbenve, a mama mindig azt mondja, hogy minden OK, aranyosak a gyerekek. KETTŐ éjszakát aludtak nála, az ő kifejezett kérésére. És biztos nem találták ki, mert külön külön mondták el.
Nyilván én is azt gondolom, hogy ne menjenek oda többet, de ez nem annyira egyszerű. Ugyanis ő az egyetlen nagymama, anyukám már nem él. És az uncsitesókkal is ott találkoznak, akiket nagyon szeretnek. És azt sem értenék, miért nem mehetnek oda. Nagy ház, kerttel, tök jó (lehetne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!