Milyen büntetéseket engedtél el/vontál vissza a kiszabás után és milyen okból?
Figyelt kérdés
Mi volt a büntetés, miért kapta a gyerek és miért döntöttél úgy hogy mégis elengeded neki? Kérlek azt is írd le, hány éves (volt akkor) a gyerek.2020. dec. 6. 22:24
1/8 anonim válasza:
Sosem büntettem meg őket és nem is fogom. (6 és 8 évesek)
2/8 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, erre a válaszra igazán nem volt szükség. Egy normális szülő sem jókedvéből büntet.
2020. dec. 6. 22:45
3/8 anonim válasza:
Büntetés nélkül is lehet NEVELNI! Ezért írtam... 💁🏼♀️
4/8 A kérdező kommentje:
Erre térjünk vissza ha a gyermekeid a kamaszkoron is túl lesznek.
2020. dec. 6. 23:01
5/8 anonim válasza:
Engem sem büntettek a tesóimmal, és diplomás mintapolgárok lettünk. De az átlagnál rosszabbak biztosan nem voltunk, vagy vagyunk. Erről ennyit...
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, legyen neked igazad. Remélem azért a kérdésre is válaszol majd valaki.
2020. dec. 6. 23:04
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem senki nem lesz rossz szülő attól, ha a két évtizedig tartó gyereknevelés során egyszer-egyszer büntetéshez folyamodik. Ha jól választja meg a módját, lehet nagyon hasznos. És persze szeretnénk következetesek lenni, ha már emellett döntünk, de néha közbe szólnak váratlak dolgok.
Na most ezek a váratlan dolgok, vagy más tényezők lennének a kérdésem tárgya. Bízom benne, hogy valaki érti a problémát, járt ebben a cipőben és megtisztel azzal, hogy mesél róla.
2020. dec. 6. 23:12
8/8 anonim válasza:
Bocsi kérdező. Nekem 10 hónapos a fiam, de 1-est megnézném 10 év múlva 😂😂
Anyàm amúgy nem vont vissza anno büntetést, de nem is ítélt elharmakodottan. Szerintem ha már kimondtad, ragaszkodj hozza, mert különben értelmet veszti. Legközelebb meg számolj 10-ig mielőtt kiszabod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!