Mikor már csak a gyest kaptad kijöttetek anyagilag?

Kijöttünk, pedig nem 700-at, hanem még a felét "se" kereste a férjem.
Eddig azt gondoltam, hogy baromi jól keres, mert mindenünk megvan. 😂 Na jó luxusautóra és a Maldív-szigetekre nincs keret, de fizetjük a hitelt, nem nézzük az árakat bevásárlásnál és tudunk félre is tenni. Errefelé (K-Mo) ez átlagon felüli keresetnek számit, annak ellenére, hogy az árak nem alacsonyabbak (25 millió egy 2 szobás panel).
Most a másodikkal vagyok itthon, hamarosan lejár a gyed, de nincs tervben, hogy rohanok egyből vissza. Valószínűleg csak 2,5 éves korától lesz bölcsis és nem anyagi okokból, hanem mert később nem vennék fel, az ovi pedig év közben nem fogja, ha betölti a 3 évet.
3 év után pedig nem maradhatok, mert megszünne a munkaviszonyom.

Én visdzamentem dolgozni. Pedig mi anyagilag megtehettük volna h otthon maradjak.
Szerettem os otthon lenni, de vágytam az "anyagi függetlenségre"
Nekünk soha nem volt közös számlánk, valahogy nem éreztük szükségét. És utáltam h a férjemnek kellett szólni h italjon már át pézt, mert kifogytam.
Vagy nem tudtam félretenni....
Kövezzetek meg, de én szeretem az" anyagi függetlenséget" Na meg ha történik valami (válás, baleset akármi) szeretem bebiztosítani magunkat

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!