Kamaszok, volt már olyan, hogy film közben kijöttetek a moziból?
Barátnőmmel néztünk egy romantikus filmet, rádőlt vállamra, aztán csókolózni kezdtünk, majd azt mondta nem bírja tovább, hogy csak filmet nézzünk, ő ezt átszeretné élni. Kimentünk és rögtön fel a lakására.
Csak vicceltem, nincs is barátnőm. De valahogy ez jutott eszembe a kérdésről.
Nem, de csak mert kiadtuk - bocs, kidobtuk - a jegyre a pénzt.
Amúgy a Toy Story 3, aminek a felénél már kis híján aludtunk, olyan dögunalom volt.
Nem a műfaj volt az ok, mert unokahúgommal sok hasonlót végignéztem (Merida, Verdák, Alvin, Jégkorszak, Stuart Little, Münó - jó, ezt miattam :) ), de ez a "mese" felért egy katasztrófával.
nem
ha már kifizetem a jegyet bent ülök a végéig,annyira nem olcsó. amúgy ritkán járok moziba, évi 1-2x, de előtte alaposan utánaolvasok,hogy jó filmre menjek
Csak olyan filmeket nézek moziban, amikről már láttam kritikát (Hollywood Hírügynökség), és eldöntöttem hogy megéri.
Vagy olyat, ami akkora név, hogy tuti jó lesz (Marvel filmek, a közeledő Star Wars, stb)
Szóval még nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!