14-16 évesek! Nagyon jó sorozat tippek?
Milyen sorozatok ajánlotok nekem? Miket szerettek?
15/F
Doktor House: Megunhatatlan, egyszeruen imadom.(lehet csak azert mert erdekel az orvoslas)
Ezen kivul meg a South Parkot szoktam nezni.
14/f
Doktor House-ból már láttam pár részt, sztem jó nagyon :D
South Park is bejövős :D
Dexter, Bates Motel, Hannibal, Two and a half men, rajzfilmből Family Guy, South Park.
16/L
Filmezz(.)eu sorozataiból válogass egyébként:)
The 100 (sci-fi, fantasy sorozat amely a jövőben játszódik miután x ev után leküldenek 100 fiatal bűnözőt a Földre az Ark nevű űrhajóról, a sorozat az ő túléledüket mutatja be, és azt, hogy kiderül négsen egyedül vannak a kipusztultnak vélt Földön) , Reign (Az uralkodónő) történelmi ihletésű fantasy sorozat, a fiatal Mary Stuart, skót királynö életét mutatja be miután a francia udvarba kerül. Nem unalmas történelmi sorozat, ugyanis a ruhák modern stílussal kevertek, amiket bárki szívesen viselne +szerelmi háromszögek, fantasy elemek (pl. Szellemek stb.)
NAGY KEDVENCEM: Outlandet - Az idegen (Nincs mit hozzáfűznöm, Trónok harca minőségű)
Van köztük régebbi is, de én ezeket szeretem.
Szökés, Dexter, Lost-Eltűntek, Dr. House, Mentalista, Célszemély, Trónok Harca, Breaking Bad, Katedrális, A rejtély
Agymenők, Így jártam anyátokkal, Jim szerint a világ, Két pasi meg egy kicsi - ezeket így csak unaloműzőnek szoktam vagy ha éppen megy a tv-ben akkor megnézem, de ezek szerintem nem olyan sorozatok, amik lekötik az ember figyelmét vagy ami kíváncsivá tesz csak szimplán szórakoztatóak.
Az Amerikai Horror Sztori-nak az első évadát néztem, a többiből csak az első részt néztem meg, de még lehet belenézek. Nekem ez annyira nem tetszik.
Archer, Doctor Who, Breaking Bad, Trónok Harca, House, HIMYM, Futurama, Death Note (ez anime, de mindenképp érdemes megnézni, én se szerettem az animéket, amíg ezt nem láttam :P )
Ha egyébként nincs bajod az animékkel, akkor Steins;Gate, Shingeki no Kyojin, Mirai Nikki, Shiki, Gurren Lagann, Bakemonogatari. Ezek nem hosszúak, 1-2 nap alatt végig lehet pörgetni, és nagyon jók :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!