Eugénia névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Hallottatok ilyen nevűt?2020. dec. 26. 17:43
1/20 anonim válasza:
Nem ismerek ilyen nevű embert és nem is adnám ezt a nevet.
2/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, és nem ismerek ilyen nevű embert.
3/20 Derjaderja válasza:
Franciául tetszik, mint "özseni", így magyarítva, leírás szerint nem. Még a gén szó benne se.
4/20 anonim válasza:
Én sem ismerek senkit, akit így hívnak.
Különleges vezetéknévhez és/vagy második névként adnám maximum. Elsőnek nem, mivel baromi ritka, mindenki vissza fog kérdezni, hogy “miii? Van ilyen név? Hogy kell írni?” meg hasonlók, ez csak szopás, pláne egy gyereknek.
Egy ritka keresztnevű ember
5/20 anonim válasza:
Nekem egy 1800-as évekbeli hercegnő jut eszembe róla, személy szerint tetszik nekem, de nem ezt adnám a leendő gyerekemnek. Elegáns, tradicionális, viszont becézni nehéz.
6/20 anonim válasza:
5-ös vagyok, lemaradt hogy én sem ismerek senki ilyet.
7/20 anonim válasza:
1-es vagyok, becézni viszont lehet tök normálisan: Nia, Gigi, Egi, sőt még Gina-ként is el tudom képzelni. Szóval ha valami családi okból adnátok ezt a nevet, szerintem nem kell tartani attól, hogy ciki, mert becézéssel simán elmegy
9/20 anonim válasza:
Nagyon sajnálnám azt a gyereket, akit így neveznek el.
10/20 anonim válasza:
5-ös vagyok, meggyőzött a 7-es válaszoló, jók ezek a becézések szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!