Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még, akit szintén unja a...

Van még, akit szintén unja a karácsonyi beállított fotókat?

Figyelt kérdés

Ezzel van tele a facebook. Nekem annyira természetellenesek, van, hogy az anyukákat meg sem ismerem rajta, beállított, fura, díszes fotók. Tudom, tudom, ez lett a szokás, meg van, aki így szereti megörökíteni, és lehet, ki is kellene lépnem az anyukás csoportból, amiben benne vagyok, mert már marha unalmasak ezek a számomra nagyon mű fotók. Még amik kint készülnek, vagy a saját otthonukban az más, azt megértem, de ezek a beállított műtermesek annyira távolállnak tőlem, mint az ugyanilyen kismamás fotók.

Köszi, hogy kiírhattam magamból. Más is van még így, vagy én vagyok az ufó?

2020. dec. 24. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Sztem is rohejesek

Ezek

A beallitott giccses kandallo elotti kepek. Sose csinatatunk. Es a kajat se posztolom🤣

2020. dec. 24. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Akkor zavar mikor tudom hogy csak magamutogatás egész,mert pl . Apuka le sem sz.rja a családot egész évben, aztán ott ölelkeznek a műmosolyukkal mint egy boldog család, de értékelendő hogy legalább elmegy az asszonnyal meg a gyerekekkel, legalább egy órát velük tölt.

Mi ma szelfiztünk egyet a kancsófa előtt, gyerekek pizsiben, én otthoni főzős cuccban smink és haj nélkül, férjem borostásan. Ezt lőttem fel fb-ra, mindenki teli szájjal vigyorog és boldog.

2020. dec. 24. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

vannak, akik évente 1x mennek el egy ilyenre. A sajátját senki sem unja, pláne, ha évi 1 alkalom. Nyilván mindenki szeretné megmutatni. Azokat mondjuk én sem értem, akik többezres csoportba pakolják ki, hogy merrimiszmösz és hozzá a családi kép. De az ismerőseimről évente 1x szívesen megnézem. Az nekem is sok, mikor valaki felteszi a komplett fotózást. 3-4 kép bőven elég szerintem is. Bár azért meg jó, mert látom, hogy elégedettek :D (fotózok)

Ja, és valszeg azért novemberbe testi ki, mert akkor megy fotóshoz, megkapja, kirakja. Ezt sem preferálom, de nézd úgy, hogy legalább nem a karácsonyi dömpinget erősítik ezzel :D Nálam pl van/volt olyan díszlet, ami nem kifejezetten karácsonyi, így azt simán egy szülinapi köszöntés mellé is meg lehetett osztani, akár novemberben

2020. dec. 25. 00:25
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem itt is a mérték a lényeg.

Ha valaki hetente, naponta posztol a gyerekéről, az alapból olyan magamutogatás, nyilván a karácsonyi képeket is ilyen céllal csinálják.

Ha valaki néha-néha kirak egy képet, és úgy látok nála egy karácsonyit, arra én is kicsit másképp nézek.

2020. dec. 25. 11:55
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem zavar,mert van egyéb boldogságom az életemben, mint másokéval foglalkozzak
2020. dec. 25. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Engem is untat, de nem csak a karácsonyi, hanem bármilyen beállított, művi kép, pláne, ha tömegével ömlesztik.

Kismamás fotózás vagy esküvői képek ugyanez. Sokkal jobban tetszik az olyan kép, ami pl. esküvőn a házasságkötés alatt vagy akár a lagziban pl. tortavágás alatt készült, mint mikor majomkodnak mindenféle helyszínen és ugyanaz beállítás mindenhol és mind a 200 képet ki kell posztolni.

Vagy kismamánál, ha elmentek kirándulni és ott készült egy kép, ahol mellesleg látszik, hogy babát vár és boldog az sokkal szebb, természetesebb, mint ezek a virágkoszorús, erdei manót játszó giccsparádék.

De persze mindenki azt oszt meg, amit akar, ott van a követés leállítása funkció. :))

2020. dec. 28. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!