Van még, akit szintén unja a karácsonyi beállított fotókat?
Ezzel van tele a facebook. Nekem annyira természetellenesek, van, hogy az anyukákat meg sem ismerem rajta, beállított, fura, díszes fotók. Tudom, tudom, ez lett a szokás, meg van, aki így szereti megörökíteni, és lehet, ki is kellene lépnem az anyukás csoportból, amiben benne vagyok, mert már marha unalmasak ezek a számomra nagyon mű fotók. Még amik kint készülnek, vagy a saját otthonukban az más, azt megértem, de ezek a beállított műtermesek annyira távolállnak tőlem, mint az ugyanilyen kismamás fotók.
Köszi, hogy kiírhattam magamból. Más is van még így, vagy én vagyok az ufó?
Nekem tetszik a családi fotózás, mint szokás. Szeretem is az ismerős gyerekek kepeit. Akinek nem érdekel a gyereke, azt kikövettem.
Hogy most melyik studió képe szép és melyik giccses, az szubjektív.
Mi ősszel az erdőben fotózkodtunk, minimális sminkkel. Nekünk az jött be.
Én már tegnap untam a "bejgli/süti/ asztal képeket.
Ma meg mindenki vigyorogva kiöltözve mutogatja a beállított fotókat.
Egy-két családról tudom hogy totál magamutogatás ez részükről. Egy anyuka napi 5-6 képet is tesz fel a gyerekéről..amiota meg terhes is mindenbe IS beleteszi hogy ő terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!