Mikor kellene szülni egy csajnak?
A 12-es válaszolóval egyetértek. A stabil anyagi háttér alatt én azt értem,hogy mindkét félnek van munkája,biztosított a megélhetésük, van lakhatási lehetőségük.
Én 27 évesen szültem, egy gyerekem van, ideálisnak találom utólag is ezt a kort. DE: manapság eléggé kicsúszott a gyerekvállalás, esetleg egy válás utáni második kapcsolatból is szeretnének gyereket, tehát azzal sincs baj ha a kor kitolódik. Akár még 40 éves korra is. Viszont fölötte már felelőtlenségnek tartom.
Nem hinném,hogy egy 40-50 éves szülő ne tudna lépést tartani a tizen/huszonéves gyerekével. De, igen, ha akar, mert mellette nő fel.
Ez nem korfüggő (bizonyos határokon belül). Fiatal szülőként is alakulhat rossz kapcsolat a gyerekkel.
Nem kötelező
Persze
Írjanak kérem olyanok akiknek nincs gyereke vagy nemlehet hogy milyen érzés gyerek nélkül lenni?
A 24-es vagyok.
Nekem sincs gyerekem, 30 éves vagyok és valószínű nem is lesz.
Biológiai oka tudtommal nincs, csak egyszerűen nem érzem magamban ezt az anyai ösztönt. Engem nem érdekelnek a babák/babázás. Igaz párom sincs, szóval az a háttér sincs meg, hogy a gyerekvállaláson gondolkodjak, de úgy érzem nálam az akkor se fog előjönni. Nekem a kutyákra nagyobbra nyílik a szemem és jön elő belőlem a “jajj cuki kutyuli”, mint egy babánál. Ha a családi összejövetelen vagyunk és vannak itt rokon gyerekek, velük is úgy eljátszok picit, de ennyi.
Köszi hogy ezt le8rtad lehet hogy énis olyan vagyok mint te vagyis sokszor azt érzem
Szeretem meg aranyosak a babák de csak 4 percet bírok ki velük..bennem sincs meg az a anyai ösztön
De miért akarsz gyereket akkor ha ösztön sincs,hogy anyuék békén hagyjanak,tuti otthon nyomják neked hogy szülj már...
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!