Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kellene szülni egy csajnak?

Mikor kellene szülni egy csajnak?

Figyelt kérdés
L
2020. dec. 20. 15:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
65%

A 12-es válaszolóval egyetértek. A stabil anyagi háttér alatt én azt értem,hogy mindkét félnek van munkája,biztosított a megélhetésük, van lakhatási lehetőségük.

Én 27 évesen szültem, egy gyerekem van, ideálisnak találom utólag is ezt a kort. DE: manapság eléggé kicsúszott a gyerekvállalás, esetleg egy válás utáni második kapcsolatból is szeretnének gyereket, tehát azzal sincs baj ha a kor kitolódik. Akár még 40 éves korra is. Viszont fölötte már felelőtlenségnek tartom.

Nem hinném,hogy egy 40-50 éves szülő ne tudna lépést tartani a tizen/huszonéves gyerekével. De, igen, ha akar, mert mellette nő fel.

Ez nem korfüggő (bizonyos határokon belül). Fiatal szülőként is alakulhat rossz kapcsolat a gyerekkel.

2020. dec. 20. 17:23
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mar nem csaj, hanem no.
2020. dec. 20. 17:47
 23/31 anonim ***** válasza:
35
2020. dec. 20. 18:07
 24/31 anonim válasza:
81%
Mi az hogy “kell”? Szülni nem kötelező.
2020. dec. 20. 19:08
 25/31 A kérdező kommentje:

Nem kötelező

Persze

Írjanak kérem olyanok akiknek nincs gyereke vagy nemlehet hogy milyen érzés gyerek nélkül lenni?

2020. dec. 20. 19:23
 26/31 anonim válasza:
76%

A 24-es vagyok.

Nekem sincs gyerekem, 30 éves vagyok és valószínű nem is lesz.

Biológiai oka tudtommal nincs, csak egyszerűen nem érzem magamban ezt az anyai ösztönt. Engem nem érdekelnek a babák/babázás. Igaz párom sincs, szóval az a háttér sincs meg, hogy a gyerekvállaláson gondolkodjak, de úgy érzem nálam az akkor se fog előjönni. Nekem a kutyákra nagyobbra nyílik a szemem és jön elő belőlem a “jajj cuki kutyuli”, mint egy babánál. Ha a családi összejövetelen vagyunk és vannak itt rokon gyerekek, velük is úgy eljátszok picit, de ennyi.

2020. dec. 20. 20:01
 27/31 A kérdező kommentje:

Köszi hogy ezt le8rtad lehet hogy énis olyan vagyok mint te vagyis sokszor azt érzem

Szeretem meg aranyosak a babák de csak 4 percet bírok ki velük..bennem sincs meg az a anyai ösztön

2020. dec. 20. 20:10
 28/31 Savlekotő ***** válasza:

De miért akarsz gyereket akkor ha ösztön sincs,hogy anyuék békén hagyjanak,tuti otthon nyomják neked hogy szülj már...

70F

2020. dec. 20. 20:29
 29/31 anonim ***** válasza:
Én 30 előtt biztos nem szülök. Addigt még van 2 év. Most lett meg a házunk, egyenesbe kell még jönnünk kicsit a gyerek előtt. Én úgy voltam vele hogy ez nem a kortól függ, hanem minden más tényezőtől. Milyen a kapcsolat és megvannak e a gyerekneveléshez szükséges feltételek. És nem csak az apa részéről, hanem akár úgy is hogy ha egyedül maradnék, fel tudjam nevelni.
2020. dec. 20. 21:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Egy csajnak semmikor. Egy nőnek akkor amikor Ő úgy érzi h itt az ideje. Nem akkor amikor a férfi nyüstöli, nem akkor amikor a mamák utalgatnak, v munkatársak, v rokonok, akkor amikor úgy érzi h anya akar lenni.
2020. dec. 21. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!