Mikor kellene szülni egy csajnak?
Ha nincs kapcsolat és vágyik rá akkor szül,keres egy pasit hozzá vagy örök befogad ha meddő ás vágyik rá,ma már nem ördögtől valók ezek,de a gyereket nem vezényletre kéne szülni.csokra,családira kényszerből elvárásból.. Nem lenne ennyi elhanyagolt gyerek..
70F
Amikor az alábbiak közül az összes feltétel teljesül:
1. Egy olyan partner, akire mindenben lehet számítani.
2. Mindkét fél részéről igény és vágy van a gyerekre.
3. Stabil anyagi háttér.
4. Stabil érzelmi és intelligenciai háttér (hozzátéve a felelősségvállalást).
Ha ezek 23 évesen teljesülnek be, akkor 23 évesen, ha 33 évesen, akkor 33 évesen. Természetesen nagy segítség tud lenni a család, de nem lehet rájuk alapozni egy ilyen súlyú döntést.
24/L
Hát igen teljesen egyetértek a 11 -es válaszolóval
A mai gyerekek többsége nem kicsit van elhanyagolva
És szoronganak meg mentális betegségeik vannak a szüleik miatt
Én nagyon szorongok ez végett mert én szerintem majd 30 évesen se fogok készen állni rá
De nem szabad mindent eltolni
De partnert találni viszont kib#szott nehéz
Ez a probléma
Látom te is kényszerből akarsz gyorsan szülni,miközben még készen se állsz rá fejben,lehet nem is vágyol utána,szorongsz mert gondolom otthon hallgatod h ez lenne kötelességed,de csak ezért keresnél apa jelöltet? Nem szabad eltolni,de eltoljátok a gyerekek életet akik ilyen kényszerből kellenek csak hogy ki legyen pipálva a szülés. :(
70F
Annyit kifelejtettem a válaszomból, hogy egyáltalán nem "kell" szülni. Valaki nem szeretne, valaki pedig sosem fog készen állni rá. Van ilyen, és akkor inkább ne szüljön, mintsem, hogy legyen gyereke, de ne tudja azt minden szempontból jól felnevelni.
Kérdező, ha te szeretnél gyereket, akkor először is ne görcsölj rá. Párkapcsolat szempontjából ez az egyik legrosszabb, másrészt már az ismerkedés elején szögezd le, hogy nálad ez a tervek között van.
24/L
Igazából ha megtalalnám a igazi partnert akkor nem stresszelnék de így hogy nincs is olyan személy és anyagilag se tudnék eltartani egy gyereket
Meg nálam ez úgxvan hogy szeretnék is mert akarok majd valamikor meg nemis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!