Ezt megtehetik?
Vallásos iskolába jár a lányom, ahol lakunk csak ez az egy iskola van. Most elsős. Hétvégén volt a szülinapja és a keresztanyjától Disney hercegnős tetoválós szettet kapott. Persze kipróbálta a karján. Tegnapelőtt a tanárnő írt Messengeren, hogy mellőzzük legközelebb az ilyen dolgokat ha lehet mert nem ide való. Pedig nem is látszott neki csak gondolom tesin meglátta. Szülőin egy szóval nem mondták,hogy ez az ő szavait idézve bálványozás lenne. Annyit mondtak, hogy lehetőleg ne vegyünk csilivili táskát és tolltartót mert vannak nagyon szegény gyerekek az iskolában és ne legyen bennük ezért rosszérzés. Ajánlottak egy weboldalt, ahonnan megtudtuk rendelni az egyszinű táskát és tolltartót. Nagyon kevesen vannak csak két elsős osztály van olyan 30-an lehetnek összesen. Még ezt is megértettem persze, rosszul esik a másiknak oké.De ha akkor elmondják a dolgokat mit lehet és mit nem akkor persze nem csinálunk ilyet. A mesenger csopinkban van pár anyuka akikkel megcsinálta ezt már mert Minnie egeres ceruzája volt a kislánynak. Szegény csalódottan jött haza, a tanárnő azt mondta neki, hogy mégegyszer ne lássa meg rajta és az ilyen meséket bűn nézni.
Többször próbáltam már telefonon elérni de sikertelenül. A suliban tegnap szóltam, hogy jöjjön ki mert beszélni szeretnék vele de azt üzente, hogy ezer dolga van.
Sajnos házirendet sem kaptunk, hogy mit szabad is mit nem. Az oké, hogy többet nem csinálunk ilyet de mért szól bele, hogy otthon mit csinál a gyerek?
Több ilyen kérdés is volt már, hogy vallási iskolába jár a gyerek, mert nincs más a településen. Hol vannak ezek a helyek? Nekem ez teljesen elképzelhetetlennek tűnik!
Akkor körzet szerint hova tartozik pl. a kérdező gyereke?
Én egy hét után kerestem másik sulit a fiamnak. Kis városban élünk, egyházi suli van, mert az önkormámyzat nem bírta fenntartani a sulit.
Budmil márkás dinós szettje volt a fiamnak, tolltartó, táska, tornazsák. A gyerek sírva jött ki a suliból, mert ha holnap is ilyen táskája lesz akkor elveszik.
Zala megye .
Állami suliba járnak a gyerekeim, nem engedik nálunk sem a tetkót. Az már a pedagóguson múlik, mennyire tartatja be, a mienk nagyon, a fiatalabbakat vagy lazábbakat nem érdekli.
A Minnie egér tiltása viszont tényleg kicsit fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!