Termékenységtudatot valaki elvégezte? Megéri?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy titok övezi ezt az egész tanfolyamot.. főleg, hogy csak egy fordítás angolról magyarra gyakorlatilag. De vajon tényleg hasznos?2020. dec. 15. 00:29
1/4 anonim válasza:
A leghasznosabb tudásanyag, amivel valaha találkoztam.
3/4 anonim válasza:
Teherbeeséshez tényleg tök jó tudni az ilyen biológiai információkat, mint hőmérőzés, méhnyak magassága, méhnyaknyák jellege, stb. Mondjuk utóbbit én képtelen voltam megtanulni (nem ebből a tanfolyamból, hanem önállóan, mert amúgy az összes infó elérhető neten mindenféle tanfolyamozás nélkül is). Sajnos viszont ezeken kívül is lehet egy csomó olyan testi probléma, ami akadályozza a teherbeesést, tehát kizárt, hogy olyan jó legyen a mutatója, amilyennek reklámozzák. Védekezési eszközként pedig tuti, hogy nem használnám
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez egy olyan tudás, amit minden nőnek, illetve lánynak már egészen fiatalon tanítani kéne.
Tökéletes arra, hogy megismerd a tested jelzéseit és sokkal közelebbi viszonyt létesíts magaddal.
Fogamzásgátlásra alkalmazni nekem kicsit ködös. Vagyis nagyjából 1-1,5 hetet tudsz biztosan meghatározni nagy általánosságban, amikor mehet a védekezés nélküli szex. Ezt nagy biztonsággal a tanfolyam nélkül is megtudnád tenni, így csak erre nem ajánlom. A testünk megismerésére viszont annál inkább. Nekem nagyon hasznos volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!