Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ilyen helyzetben?...

Mit tennétek ilyen helyzetben? Engednétek a nagyszülőket unokázni?

Figyelt kérdés

Férjem családjáról van szó.

Röviden annyi, hogy a férjem különböző okokból utalja a szüleit, én ezért nem is találkoztam velük meg soha.

Az apját azért utálja, mert amikor 2 éves volt, akkor elhagyta őt, testvéreit meg az anyját egy másik nőért. Az anyját azért utálja, mert amikor talált magának egy másik élettársat, akkor azt az embert többe nézte, mint a saját gyerekeit. A lány ikertestvérével is összeveszett, meg a növérével is, évek óta nem beszélnek.

Nemrég született a fiúnk, és rámírt anyósom. Bemutatkozott, és elmondta, hogy látni szeretné az unokáját, és ne mondjam a férjemnek, hogy rám írt, de ha nem lesz otthon, akkor feougrana hozzánk megnezni a picit. Ha a férjemmel beszélnek erről, akkor biztos nem engedné.

Én azért engedném, mert az én édesanyám se volt jó anya, de jobb nagymama, mint amilyen anya volt. Ha az én anyám megerdemli a lehetőséget, hogy amit szülőként nem kicsit elcs.. es.. szintett, azt nagyszulokent helyre hozza, akkor ő is, nem?

2020. dec. 13. 17:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
A ferjem hatamogott semmikepp.
2020. dec. 13. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
97%
Lehet időbe telne, de én hagynám, hogy legyen ideje a páromnak megnyugodni, végiggondolni. Ha valamiért igazságtalannak tartod, amit a párod tesz, akkor próbáld meggyőzni arról, hogy adjon egy esélyt az anyjának. De ne nélküle dönts! Saját érdeked!
2020. dec. 13. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem én mindenképp szeretném személyesen megismerni a gyerekem nagyanyját. Elmondanám a férjemnek, hogy keresett az anyósom, és szeretné látni az unokáját, és gondolja át, lehetőleg nyitottan ezt a kérdést. És elmennék találkozni az anyósommal valamilyen külső helyszínre, gyerek nélkül, hogy beszélgessünk, mert ahhoz viszont nem kell a férjem engedélye, hogy valakivel szóba álljak. Ez szerintem egy egész jó köztes megoldás. Ha az anyós okénak bizonyul, akkor megpróbálnék közvetíteni közte és a férjem, később a többi családtag közt is, hogy elsimuljanak a régi dolgok.
2020. dec. 15. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!