Mit tennétek ilyen helyzetben? Engednétek a nagyszülőket unokázni?
Férjem családjáról van szó.
Röviden annyi, hogy a férjem különböző okokból utalja a szüleit, én ezért nem is találkoztam velük meg soha.
Az apját azért utálja, mert amikor 2 éves volt, akkor elhagyta őt, testvéreit meg az anyját egy másik nőért. Az anyját azért utálja, mert amikor talált magának egy másik élettársat, akkor azt az embert többe nézte, mint a saját gyerekeit. A lány ikertestvérével is összeveszett, meg a növérével is, évek óta nem beszélnek.
Nemrég született a fiúnk, és rámírt anyósom. Bemutatkozott, és elmondta, hogy látni szeretné az unokáját, és ne mondjam a férjemnek, hogy rám írt, de ha nem lesz otthon, akkor feougrana hozzánk megnezni a picit. Ha a férjemmel beszélnek erről, akkor biztos nem engedné.
Én azért engedném, mert az én édesanyám se volt jó anya, de jobb nagymama, mint amilyen anya volt. Ha az én anyám megerdemli a lehetőséget, hogy amit szülőként nem kicsit elcs.. es.. szintett, azt nagyszulokent helyre hozza, akkor ő is, nem?
Nem.
Ne haragudj, de aki olyan szinten nem tud normális anyaként funkcionálnak, hogy a gyereke tartson vele valami minimális kapcsolatot, az egyszerűen nem érdemli meg, hogy unokázhasson. Nem lehet nagyszülőként helyrehozni, amit szülőként elcseszett.
Meg amúgy is, a francnak sem kellene, hogy belemásszon az életünkbe és egy stresszforrással több legyen.
Én sem beszélek az anyámmal, mert nagyon rossz szülő volt és nem, nem engedném unokázni akkor sem, ha akarja.
A férjem háta mögött nem intézném a dolgot.
Én is úgy gondolom hogy egy lehetőséget megérdemel a nagyi, h lássa az unokáját. Ismeretlenül nem ítélném el.
Zárójelben: azért ha a férjed nem beszél senkivel (mindenki hülye csak ő a helikopter) egy kicsit elgondolkodnék rajta h mi is történhetett(hisz te csak a férjed szemszögéből vagy onnan se tudod a dolgot)
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam.
Nem fogalmaztam elég világosan: anyósom veszett össze az összes gyerekével, amikor megmondta a férjem nővére, hogy a testvéreit magához veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!