Aki pár hónapos kapcsolatból terhes lett és megtartotta a babát hogyan alakult az életetek?
Figyelt kérdés
Megbántad, hogy megtartottad? Együtt maradtatok a pároddal?2020. dec. 12. 19:29
11/12 anonim válasza:
Szintén PCOS és egyéb egészségügyi problémák miatt hanyagabbul védekeztünk. Ahogy kiderült a várandósság, szakítottunk, én a családommal vállaltam a gyereket. Azóta is egyedülálló vagyok, ő pedig nagyon-nagyon problémás, többek között autizmusban is érintett. Teljesen tönkrement az életem, megbántam, hogy nem volt szívem elvetetni, és hogy hallgattam a családomra, akik szintén ellenezték, hogy megtegyem.
12/12 anonim válasza:
Dehogy bántam. Fantasztikusan alakult az életünk, 10 éve együtt vagyunk. A kapcsolatunk 3. hónapjában teherbe estem, azóta ő 10 éves ugye és van 2 kistesója. Én nagyon boldog vagyok, hogy így alakult, akkor is boldog voltam és a párom is. 30-31 évesek voltunk, biztos alapokkal, mindketten nagyon vágytunk már gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!