Kisgyerekes anyukáknál sokat olvasom az ápoltságot s érdekelne hol hogyan választotatok maniküröst, fodrászt, kozmetikust. Mindhármat szeretnék de még sosem volt (rámfér) s honan lehet tudni melyik csinálja jól? És miért mennyi a jó ár?
Figyelt kérdés
Nagyobb önbizalmat s csinos, szexi anyuka akarok lenni!
Nincsenek ismerőseim itt s tudni szeretném mikre kell figyelnem, pl: fodrásznál, hogy tudjam jól döntök.
De fogalmam sincs miért mennyit kérnek el, mondjuk egy kozmetikusnál vagy egy pedikürösnél. Régebben magam csináltam de a gyerek melett érzem kell nekem amolyan kikapcsolódás, feltöltődés képpen.Meg a férjem is jó volna újra elcsábítani. :)
2010. aug. 12. 10:34
11/11 anonim válasza:
Ja, és amúgy az én kedvenc fodrászom szokott magazinokat adni, hogy nézzek valamit, ha nincs konkrét elképzelésem, de az akkor olyan is lesz. Ha meg én viszek képet, akkor olyanra is megcsinálja. Én ezt a magazinos dolgot sose tekintettem rossz jelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!