Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség és szoptatás alatt...

Terhesség és szoptatás alatt is szoktatok szexelni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor milyen gyakran csináljátok?

2020. dec. 9. 17:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%
Úgy jön ide, hogy nagyon sok nő, aki szoptat, szex, orgazmus közbe elkezd folyni a teje.
2020. dec. 21. 22:08
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Nekem terhesség alatt csökkent a libidóm. Nem nullára, de azért jelentősen alacsonyabb szintre. A férjem nem panaszkodott, a próbálkozás alatt azért meg lett hajtva rendesen, mint valami versenyló xD Volt pár hónapja pihenni. A gyermekágyi 6 hét alatt még nem hiányzott olyan nagyon a dolog, de a lányom 8-10 hetes kora környékén már visszatért a libidóm a korábbi szintre, hiába szoptatok még most is igény szerint (10 hónapos). Nem rajtam múlik, hogy nincs naponta szex, pedig nem bánnám.
2021. máj. 28. 14:41
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
Beugrós lehetek? 😂😂😂
2021. máj. 28. 21:18
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
Bevallom, hogy harmadik trimeszterben már marhára nem volt kedvem, plusz mindketten féltettük a babát. De szoptatás alatt természetesen szexelünk, bár nincs rá annyi időnk, amennyit szeretnénk. Heti 2-3. Amúgy szülés után -gondolom a hormonok miatt- én majd megőrültem, hogy végre leteljen a 6 hét...:D
2021. máj. 29. 07:16
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Terhesség alatt végig szexeltünk, bár sajnos nem annyit, amennyit én szerettem volna. Nagyon dolgoztak a hormonok, én akár napi többször is csináltam volna.

Azért a heti 1-2 alkalom megvolt. Szülés előtti napon még voltunk együtt.

Szülés után 6 hétig konkrétan behatolás nem volt, de azért csináltunk elég sok mindent. 2 hét után nem véreztem már szerencsére. Mondjuk én csak 3 hétig tudtam szoptatni, így erről nem tudok nyilatkozni.

2022. júl. 27. 06:39
 16/23 anonim ***** válasza:
61%
Úgy függ össze, hogy sokaknak priccol a mellükből a tej, ha hozzáérnek, melltartóban meg nem olyan jó szexelni.
2022. júl. 27. 09:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Első trimeszterben mindkét gyerekkel nagyon alacsony volt a libidóm, 2 hetente 1x kívantam meg kb. Második-harmadik trimeszterben szokásos. A baba születése utan az első 6 honapbanmegint nagyon alacsony volt a libidóm, de utana megint a szokásos.
2022. júl. 27. 14:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Első kettőnél csökkent a libidóm terhesen, harmadiknál meg folyton szexeltem volna. Utolsó hónapban már azért behúztuk a kéziféket, mert programcsászár volt mindegyik, féltünk, hogy beindul hamarabb.

Szoptás meg... 6 éve szoptatok zsinórban, nagy bajban lennék ha nem szexelnénk :D

Az első pár hónapban van ez a spriccelős dolog, hozzátápláláskor már nem jellemző, de minket sosem zavart, hogy őszinte legyek, férjemnek még tetszik is:)

2022. júl. 27. 23:15
 19/23 anonim ***** válasza:

9. Vagyok

Nem is értem miért lettem lepontozva..

1. Gyereket 2,5 éves korig szoptattam.. nincs az a pasi, aki ilyen türelmes

Libidó hol nagyon hol kisebb volt

2. Gyerek és az első közt 1,5 év van

Tehát szoptatás alatt sikerült

További 2 évet szoptattam..

Összesen 3,5 évet..

Terhesen meg a libidóm az egekben volt

2022. júl. 28. 07:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Talán szerencsésebb lett volna szoptatási időt mondani, vagy körülírni.

Természetesen az ember - a legtöbb állattal ellentétben - AZÉRT képes erre, hogy használja is ezt a képességét!

2022. júl. 28. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!