Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mennyit hízott terhesség...

Ki mennyit hízott terhesség alatt, mennyit hízott szoptatás alatt, és mikorra nyerte vissza a jó alakját?

Figyelt kérdés
(Nem arra vagyok kíváncsi, hogy szülés után meg szoptatásnál hány kg ment le, mert az nem egyenlő a jó alakkal, hanem hogy sporttal mennyi idő alatt nyerte vissza a jó alakját, illetve mit sportolt.)
2020. nov. 4. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Baba utàn

sport nélkül/ napi séta/ 5 hónap alatt visszanyertem az alakomat, súlyomat

15 kg volt a hízásom, de ez jórészt víz volt. Mert 3 kg volt ami 2 hét után maradt.

Ezen felbuzdulva 2 babánàl nem figyeltem oda 20 kg jött föl.

Nemhogy az alakom nem jó, hanem a súlyom sem a régi.

Sportra meg nagyon nincs kapcitásom, pedig szeretnék.

8 hónapos a kicsi 26 a nagy..

2020. nov. 4. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:

54 kg-ról indultam, 67 kg-val szültem. Tehát 13 kg jött fel rám.

Szülés után sokáig nem mértem magamat. Amint lehetet mozogni, jógáztam vagy tornáztam (30 napos kihívásokból sok jó applikáció van, azokat csináltam) és sokat sétáltam a babával, főleg hordozóban, mert a babakocsit nem szerette. 5 hónapos volt, amikor ráálltam a mérlegre és akkor 52 kg-t mutatott.

2020. nov. 4. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
2 szülésem volt gyors egymásutánban, plusz gyógyszerekkel, hormonproblémákkal, vizesedéssel, szoptatás alatt is csak híztam, a kettővel együtt 30kg- t. Most dolgozom rajta, hogy legalább a felét leadjam. A jó alak már csak álom, csak a betegségeket kéne megelőzni ami ilyen túlsúllyal már reális veszély. Sport? Majd ha már nem esek orra a fáradtságtól egy-egy nap végére. A kajára figyelek.
2020. nov. 4. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó most biztos lepontoztok, de akinek jó volt az alakja és 10kg körül hízott annak aztán nem kell olyan hu de sport, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint előtte. Nekem a súlyom ugyanaz volt a kórházból hazaérve, mint terhesseg előtt volt. Annyi extra volt, hogy elmentem rtm tornára, hogy bezárjuk a hasizmom. Ezzel most végeztem, 9 hónapos a kisfiam. Mindenkinek ajánlom. Nekem soha, gyerek előtt se volt olyan lapos a hasam, mint ez után a torna után. Nyilván ez nem olyan, amit abba lehet hagyni. Minden nap meg kell csinálni a gyakorlatsort, de nagyon megéri. Kb egyébként 3 hónap volt nekem, kéthetente mentem magán órára, közte naponta itthon kellett csinálni az újabb és egyre nehezebb gyakorlatsort. De nekem nem volt nagyon szétnyílva a hasizmom. Akinek jobban szét van, annak több idő is kellhet, de nagyon megéri.
2020. nov. 4. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
Köszönjük a reklámot, Pirike!
2020. nov. 4. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1. +11kg, 4kg maradt szoptatas alatt rajtam, lifetilt dietaval 1 honap alatt leadtam.

2. +7kg terhesseg alatt, nem maradt szoptatasra semmi, 6hos koratol hasaztam + plank es deli alvasnal lepcsozes, kb 2 honap alatt lett feszes a hasam.

3. Terhesseg +10kg, nem mertem meg (2 hetes a baba) de kb 4kg lehet rajtam max,csak hasam van, megvarom megint a 6honapot a hasazassal, addig setalunk sokat.

2020. nov. 4. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést 5-ös, de a kérdező kérdezte, ki mit sportolt. Én ezt. Most nem értem, miért kell taplózni. Én örülök neki, hogy nekem ajánlották ezt a tornát anno, de nem kötelező. De a kérdésre szerintem 100%-ban válaszoltam. Szép estét.
2020. nov. 4. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
Vàrandòssàg alatt semmit nem hìztam, tök jò alakom volt szülès utàn. Azòta -5 ev alatt, nem a szoptatas miatt-feljött ràm 30 kg, most sètàval pròbàlom leadni az első adagot.
2020. nov. 4. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!