Mi lessz a cicimmel?
Na a lustaság találkozott a mártírkodással, "ez az anyák sorsa". Nem, nem ez..:)
Nekem szoptatás utan formasabb picit, semmi jele, hogy szultem volna es 1 evig szoptattam is.
Kedves Kérdező!
Torna, kifejezetten feszesítő, mellizomnál. Megfelelő méretű melltartó. Kollagén belülről.
Szia
Igaz én már 15 hónapja szoptatok, de kb fél éve állt vissza. 2 méretet nőtt nekem is,most megint tudom hordani a 75/b-s melltartóimat. A színe is a régi. Ami tetszik, hogy a bimbóm már mindig kiáll ,nem csak akkor amikor szopizik hanem eleve pedig előtte lelapult mindig. Oké lehet kicsit szottyabb ,mint volt,de nem feltűnő
A színe visszaváltozik, nyugi.
Én 2 évig szoptattam. Nem lett csúnya a mellem. Lett rajta pár stria, meg is nőtt.
De engem jobban zavar az, hogy hiába nem szoptatok már 2.5 éve, még mindig van tejem minimálisan.. Plusz nagyon fázós lett... Néha beleüt a hideg..
De kinézetre szerintem szebb, mint volt. És nagyobb :)). 75Bről 85Cre nőtt.
4 olyan butaságokat írtál...
A mell formájának és tartásának a világon semmi köze a mellizmokhoz. A szövetek rugalmasságához van köze, ami pedig genetika. És a világon semmivel se lehet befolyásolni. A mellet tartó szalagok (nem jut eszembe a pontos neve) nem edzhető. Hogy szülés, szoptatás után milyen lesz az csak a szerencsén múlik.
Kérdező, viszont a bimbóudvar színe a sok ösztrogén miatt változott meg. Ez el fog múlni, ha rendeződni tudnak a hormonjaid.
A melled egy idő után akkor is elcsúnyulna, ha nem szülnél gyereket, így viszont még értelme is van :)
Csak ezzel a szöveggel tudtok jönni minden olyan nőnek, akinek emiatt önbizalomhiánya van? Tudod nem mindegy, hogy 40-50 évesen lesz ilyen, vagy 20-30 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!