Nem értem, hogy mi köze a szoptatásnak a szexhez, ha csak nem azt kérdezed, hogy konkrétan szoptatás közben szexelünk-e, mert azt bizton állíthatom, hogy úgy senki.
2020. dec. 9. 17:39
2/23 anonim válasza:
Mind a három terhesség alatt szeretkeztünk szinte az utolsó pillanatig. A szoptatás nem tudom hogy jön ide.
2020. dec. 9. 17:41
3/23 anonim válasza:
Terhesség alatt a 32.hétig voktunk együtt,utána sokat voltam kórházban,így a férjem már nem mert,mert féltette a babát. Megmondom őszintén,hogy mióta szoptatok a libidóm 0. De olyan szinten,hogy azt se bánnám,ha sosem szexelnék. Pedig előtte..
Sajnos a babám olyan,hogy 0-24-ben velem/rajtam van,így nem tudunk együtt lenni. Mostanában kezd jobban elleni,próbálok időt szakítani szegény( egyébként roppant türelmes és megértő) férjemre is,még ha kedvem nincs,akkor is. Hátha közben megjön a kedvem is. :)
2020. dec. 9. 17:44
4/23 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Hogy függ össze a szoptatása szex-el?
Terhesen az utolsó hétig csináltuk.
Ugyan olyan rendszerességgel mint amugy is.
Egyedül a 6hét gyerekágyas időszak maradt ki...
2020. dec. 9. 17:49
5/23 anonim válasza:
A szoptatás alatt jellemző a libidócsökkenés,gondolom ezért kérdezi...
2020. dec. 9. 17:51
6/23 A kérdező kommentje:
Igen, ezért kérdeztem.
2020. dec. 9. 18:09
7/23 anonim válasza:
A hat hét kötelező után ugyanúgy volt szex. #2-es voltam.
2020. dec. 9. 18:11
8/23 anonim válasza:
Nekem emelkedett a libidóm terhesen és szülések után is. Többek közt ezért is van kicsi korkülönbség a gyerekek között. 🤣
2020. dec. 9. 21:50
9/23 anonim válasza:
Igen
Igen
Sőt
Terhesség alatt szoptattam
A szülés 2 h-val szex után indult.
Azért durva lenne évekig nem szexelni
2020. dec. 9. 23:49
10/23 anonim válasza:
Életemben nem szexeltem annyit, mint amikor az első gyereket még szoptattam, a másodikat pedig már vártam. 😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!