Mit gondoltok a Mikolt női névről?
Ha nektek tetszik, adjátok!
Nem értem minek tetted fel a kérdést, ha egyfolytában azt magyarázod, hogy mennyivel jobb, mint a mai “divatos” nevek.
Nekem borzasztó, és nagyon férfias hangzású. -ezt a kérdésre válaszként írom. Ha meg mégis ezt adjátok, szívetek joga.
Az összes gagyi prolit leszavaztam, aki kategorikusan kijelentette, hogy ronda, Miskolcnak olvasta, fiúnév - függetlenül attól, hogy nekem sem tetszik.
Még egy kérdésem lenne az érintettekhez: az ugyan miért szempont, hogy nem lehet igazán becézni? A divatmajmok által előszeretettel adományozott neveket, mint a Dávid vagy a Máté sem lehet becézni, ehhez képest igen népszerűek.
Kedves utolsó!
Hát ennyi örömöd legyen az életedben, hogy mindenkit lepontozol 🤣😂
Meg lett kerdezve, kinek mi a véleménye róla. Nyilván van akinek nem tetszik... most az is odaírja, hogy húúú de jóóó?!...
Én azt hittem fiú név, életemben nem talalkoztam vele. Ezért nyilván le kell pontozni...
Vagy sok embernek szempont a becézhetőség. Ahogy nekem is. Ezért is jár a lepontozás...
Istenem. Tényleg, ennyivel legyen jobb a napod 😂😂🤦♀️
Nekem nem tetszik, elnézést, ha bárkit megbántok ezzel a véleményemmel. Szerintem is túl fiús hangzású. A Sarolt névvel szokták párhuzamomba állítani, de az sem véletlenül Sarolta formában terjedt el, Saroltként elég durva hangzású.
Amúgy a becézése megoldható szerintem, Mika, Mikó, esetleg Kolti is lehet.
Ha a hangzása miatt tetszik, a Nikolett elég hasonló, én inkább ilyesmit választanék. Vagy tényleg adnék mellé egy rövid, megszokott nevet második névnek.
Fiúnak inkább jobban állna ez a név szerintem; bocsi. De pl tehát szerintem sajnos ez a név lánynévnek fiús. Amikor először láttam itt ezen a fórumon leírva, le voltam döbbenve, hogy ez egy lánynév, hogy lánynak ajánlották; mikor egyértelműen fiús a hangzása.
:S:S Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!