Mit gondoltok a Mikolt női névről?
Figyelt kérdés
Megakadt rajta a szemem, nagyon megtetszett.2020. dec. 8. 20:23
11/40 anonim válasza:
Nekem nem tetszik különösebben, de tudom, hogy lánynév, és értékelem a magyar eredetét. Szerintem vállalható.
12/40 anonim válasza:
Nekem tetszik, és esélyes is volt. De a becézés miatt mondtam le róla. Hogyan lehet becézni?
13/40 A kérdező kommentje:
Becézni nem nagyon lehet szerintem, de nem is feltétlenül szükséges.
2020. dec. 8. 20:56
14/40 anonim válasza:
Mindenki "mikor"-nak fogja érteni. Nem fogják érteni, hogy ez egy keresztnév. Tízszer visszakérdezik, hibásan írják le, azt gondolják, vezetéknév. Mindenféle adatbázisokban hibásan fog szerepelni, ebből folyton kellemetlensége lesz a lányodnak felnőttként.
Szóval akkor add neki, ha jóóóól meg akarod szívatni!
15/40 anonim válasza:
nekem férfias a hangzása, konkrétan egy idős bácsi jut róla eszembe.
16/40 anonim válasza:
Hogyne lehetne becézni! Miki. Férjemet is így hívják. Teljesen jó név egy fiúnak.
17/40 anonim válasza:
Szerintem szép, csak szokatlan, és ezért fura sokaknak.
Lágy hangzású vezetéknévhez adnám.
18/40 anonim válasza:
En isazt hittemsokaig, hogy ferfi nev, de a Hedvigre is. Nem adnam, amugy nem rossz nev, de megis fura, ferfias habgzasu.
19/40 anonim válasza:
A Miklós női párja jut róla eszembe.
Isten őrizz hogy ezt add.
20/40 anonim válasza:
Azt hiszem, mindent elárul, hogy elsőnek Miskolcnak olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!