Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az anyukár...

Mit gondoltok erről az anyukáról? Van igazság abban amit mond?

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 8. 18:46
A kérdező szavazást indított:
Teljes mértékben egyetértek vele. Lányhoz nő nyúljon, fiúhoz férfi, már egészen kicsi kortól kezdve.
Kicsit egyetértek. Valóban jó ha a szeméremérzet, az intim szféra, és az egészséges szégyenlősség kialakul, de ez szerintem túl korai, és túlzás.
Egyet is értek, meg nem is. Nem tudok állást foglalni, a pro és a kontra csoportnak is jogosak az érvei.
Nem értek vele egyet. Az apa következmények nélkül tudja fürdetni a lányát....
Abszolút ellenzem a nézeteit. Betegagyú állat, hogy a saját férjébe ilyet lát bele. Nem az apás fürdéstől lesz baja a kicsinek, hanem az anyjától😡
68 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Szóval akkor a kedves anyuka, ha fia lenne, nem is pelenkázná, merthogy az intim tájékra csakis azonos nemű szülője nézhet rá? És akkor ugyanígy, az apuka nem pelenkázhatja/öltöztetheti a lányaikat, nem csak a fürdetésről van leállítva?
2020. dec. 8. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom 🤦🏼‍♂️ Az hogy valakinek ez csak megfordul a fejeben, bizonyítja, hogy beteg világban élünk. Akkor a fiamat apuka pelenkazza be mielőtt elmegy otthonról és maradjon szarban amíg haza nem ér nehogy meglassam a férfi testrészeit? Urisssssten.
2020. dec. 8. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Már amikor megláttam, hogy nlc, már felvontam a szemöldököm. Ez egy kamugyáros/más oldalról lopott fake hírek portálja. Azt se hiszem el, amit kérdeznek. Kreáltak/vagy loptak egy kitalálmányt, hogy gyűjtsék az olvasókat.
2020. dec. 8. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sötét középkori felfogás.
2020. dec. 8. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak jelzem az illető anyukának, hogy ha esetleg fia van, az is az ő vaginájából bújt elő és az ő csecsét szopta, szóval már itt meg is bukik a hülye elmélete :D
2020. dec. 8. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
5 ilyen perverz dolgokat kérlek ne allits nyilvánosan 🤣🤣
2020. dec. 8. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen gyökér kérdések jönnek abból, hogy mindent szexualizalnak, és miközben mindenki annyira semleges mégis egyfolytában azon kell nyafogni, hogy ki az aki kukis lány, meg egy anyuka ne törölje meg a csecsemő kukijat mert az intim, de ne szidd le ha felfedezi önmagát, közben nyugodtan szoptass bárhol, mert az csak eves...
2020. dec. 8. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Ez csak egy kicsivel betegebb annál a nőnél, aki engedélyt kér minden pelenkázásnál a gyerekétől. Igen, a pár hetes csecsemőtől is.
2020. dec. 8. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolok erről az anyukáról? Azt, hogy Jézusom....

Nem hiszem el, hogy ez a poszt igaz.

Miért kell a gyermekek nemi szervét a szexxel azonosítani??

Ez már túlságosan prűd felfogás. Káros.

Káros a gyerekre, káros a házasságra, a 2 felnőtt közti kapcsolatra. Mindenre.

2020. dec. 8. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem teljesen értem az elképzelést. És ha fia születik, akkor soha nem fogja bepelenkázni? Wc-re vinni? Orvoshoz, ahol esetleg le kell vetkőztetni?
2020. dec. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!